11 μεγάλες ανορθόδοξες αλήθειες για τη ζωή


11 μεγάλες ανορθόδοξες αλήθειες για τη ζωή

Τα βασικά τα ξέρετε: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, σε αφήνουν όμως ήσυχο να την κυνηγήσεις χωρίς να ανησυχείς για άλλα πράγματα, και ο φίλος δεν φαίνεται μόνο στην ανάγκη, αλλά και στις μεγάλες χαρές, που μερικές φορές είναι δύσκολο να μοιραστείς. Καιρός να περάσουμε σε μερικές πιο «ψαγμένες», αλλά όχι λιγότερο αληθινές, συμβουλές ζωής. Θα φτάσει κάποια στιγμή που θα μας ευχαριστείτε.


Αν έπρεπε να προσδιορίσουμε με μία μόνο λέξη τον λόγο για τον οποίο η ανθρωπότητα δεν έχει καταφέρει, και δεν θα καταφέρει ποτέ, να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, αυτή η λέξη θα ήταν «συσκέψεις».

Η γραμμή ανάμεσα στο «χόμπι» και την «ψυχική ασθένεια» είναι πολύ λεπτή.

Οι άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν μαζί σου τις θρησκευτικές τους απόψεις, σχεδόν ποτέ δεν θέλουν να μοιραστείς κι εσύ μαζί τους τις δικές σου.

Μην συγχέεις την καριέρα σου με τη ζωή σου.

Κανείς δεν νοιάζεται για το πόσο καλά (ή πόσο κακά) χορεύεις. Αρκεί να χορεύεις. 

Έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που πρέπει να σταματήσεις να περιμένεις από τους ανθρώπους να θεωρούν σπουδαίο πράγμα τα γενέθλιά σου. Αυτή η ώρα είναι η ηλικία των 11.

Υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που ενώνει όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, θρησκείας, οικονομικής κατάστασης και εθνότητας: Ότι βαθιά μέσα μας, όλοι μας πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι οδηγοί από τον μέσο όρο.

Ποτέ, για κανένα λόγο, μην πάρεις υπνωτικά και καθαρτικά την ίδια νύχτα. Το αποτέλεσμα θα είναι, για να το θέσουμε κομψά, καταστροφικό.

Ένας άνθρωπος που είναι καλός μαζί σου, αλλά όχι και με τον σερβιτόρο, δεν είναι καλός άνθρωπος.

Οι φίλοι σου σ’ αγαπάνε όπως και να ‘χει. 

Κάθε φορά που φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θυμήσου ότι ένας μοναχικός ερασιτέχνης έφτιαξε την Κιβωτό, και μια μεγάλη και τρανή ομάδα επαγγελματιών τον Τιτανικό.                     http://www.in2life.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!