Μια άλλη Ελλάδα έζησε την φρενίτιδα της Lady Gaga στην Αθήνα [εικόνες]


 Μια άλλη Ελλάδα έζησε την φρενίτιδα της Lady Gaga στην Αθήνα [εικόνες]
«Σας αγαπώ... Μωράκι... Φιλάκια». Κάπως έτσι και στα ελληνικά η Lady Gaga αποχαιρέτισε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής του χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο φαντασμαγορικά σόου.
Για περίπου δύο ώρες οι Αθηναίοι (και όχι μόνο) που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο παρακολούθησαν αυτό ακριβώς που τους είχαν υποσχεθεί: Μια εκκεντρική και προκλητική παράσταση με πολλά χρώματα, χορό, περούκες και φώτα.
Η Lady Gaga, η καλλιτέχνης που έκανε ένα κομμάτι της Ελλάδας να χορεύει στους ρυθμούς της από την Τετάρτη το βράδυ, έδωσε μια παράσταση που θα τη θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ, εκτός από το σόου, μίλησε αρκετές φορές ελληνικά και εμφανίστηκε με μια ελληνική σημαία.

Είπε στους Ελληνες ότι είναι περήφανη για την πατρίδα τους, και φώναξε στο μικρόφωνο «Αφού επιβίωσαν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας το ίδιο μπορείτε και εσείς». Η ποπ σταρ ερμήνευσε όλες τις γνωστές της επιτυχίες και μάλλον δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο.





Στα μόνα μείον της συναυλίας το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ τελικά δεν γέμισε για τη συναυλία του καλοκαιριού.


Η μικροσκοπική Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ και το σόου κράτησε σχεδόν δύο ώρες.



Τον γύρο της Αθήνας με τιάρα


Το πάρτι ξεκίνησε από το απόγευμα, όπου, η εκκεντρική ποπ σταρ, αναχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» ντυμένη στα λευκά και στολισμένη με μια μεγάλη τιάρα, ενώ φρόντισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες και στο Instagram.



Πλήθος επωνύμων από νωρίς στο ΟΑΚΑ
Ωστόσο, πέρα από τους χιλιάδες θαυμαστές της στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου.

Ανάμεσά τους η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάνη, αλλά και πάρα πολλοί τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και τηλεπερσόνες.










Εκατοντάδες θαυμαστές την ακολουθούν παντού -Πανικός στο ΟΑΚΑ
Εν τω μεταξύ από την Τετάρτη όπου η ντίβα της ποπ έφθασε στην Αθήνα χιλιάδες φαν της πέρασαν αρκετές ώρες έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» με στόχο να βρεθούν όσο πιο κοντά μπορούσαν στο είδωλό τους.
Ο περισσότεροι από αυτόυς πήγαν και στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν ένα εκκεντρικό ντύσιμο ανάλογο με τις εξωφρενικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από φωτογραφίες που ανεβάζουν τα «μικρά τερατάκια», με τις εκκεντρικές εμφανίσεις όπως είναι φυσικό να μην λείπουν.







http://www.iefimerida.gr/node/170989#ixzz3Dno3B9hm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!