Νέα ιταμή πρόκληση Σκοπιανών, αυτή τη φορά από τον Αντιπρόεδρο της FYROM, μέσα στη Μακεδονία μας

Ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στην κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και ....

κόλλησε αυτοκόλλητο με τον τίτλο "Δημοκρατία της Μακεδονίας", στον πίνακα του καταφυγίου στον Όλυμπο.


«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- πρώην υπουργός Εξωτερικών- Αντόνιο Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα», γράφει στο εξώφυλλό της η σκοπιανή ‘Βέστ’.

«Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα. Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες.

Ο ίδιος ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, τόνισε ότι τη σημαία που κρατά στον Όλυμπο με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας, την έχει πάντοτε μαζί του , σημειώνει το δημοσίευμα.
Για τη συγκεκριμένη σημαία η κυβέρνηση της FYROM δεσμέυτηκε στην ενδιάμεση συμφωνία (άρθρο 7)  ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσει και δεν θα οικειοποιείται σύμβολα της Βεργίνας, αλλά...

Θυμίζουμε, ότι ο Αντόνιο Μιλόσοσκι σπούδασε στην Αμερική με έξοδα του ιδρύματος Κόκκαλη και για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι εγγονός Ελλήνων από την Καστοριά.
Ήταν επίσης ο άνθρωπος που ήρθε στην Κέρκυρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος της FYROM, το οποίο είχε τα διακριτικά "Republic of Macedonia" και είχε δημιουργηθεί σάλος τότε.





http://taxalia.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!