400 εκατομμυρίων ετών "Μηχανή" βρέθηκε στη Ρωσία


Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα (παρακάτω χάρτης), 200 χλμ. από το Tigil, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο "σύνολο" ορυκτών. Η αυθεντικότητα του ευρήματος έχει πιστοποιηθεί.Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Golubev, εμφανίζεται ότι, στην περίπτωση αυτή η ανακάλυψη εξέπληξε τους επιστήμονες από τη φύση, τουλάχιστον του ασυνήθιστου,και μπορεί να αλλάξει την ιστορία (ή προ-ιστορία)
  

Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ένα κατασκεύασμα, ένα αρχαίο αντικείμενο, κάτι σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Αλλά, η περίεργος συνηρημένη, ή συγκεκριμένο τεχνούργημα είναι - με την πρώτη ματιά , ένθετη σε βράχο (το οποίο όπως είναι κατανοητό, δεδομένου ότι η χερσόνησος αυτή είναι η πατρίδα πολλών ηφαιστείων). Υποβλήθηκαν σε ανάλυση, και η συζυγία έδειξε να είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά μέρη που φαίνεται να αποτελούν ένα μηχανισμό, ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να είναι ένα είδος κάποιας μηχανής ή υπολογιστής. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα τα κομμάτια της χρονολογούνται 400 εκατομμυρίων ετών!



Ο Yury Gobulev σχολίασε:

Πήραμε μια κλήση από το Νομό της Tigil. Μας είπαν ότι πεζοπόροι βρήκαν τα ερείπια στο βράχο. Πήγαμε στον τόπο που υποδεικνύεται, και αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι είδαμε. Υπήρχαν - εκατοντάδες οδοντωτού κυλίνδρων που φαίνεται να είναι μέρη μιας μηχανής.

Ήταν σε άριστη κατάσταση διατήρησης, σαν να είχαν παγώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν απαραίτητος ο έλεγχος της περιοχής, γιατί σύντομα η περιέργεια μεγάλωσε και άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς. Άλλοι επιστήμονες, και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί γεωλόγοι, ορίζουν το κομμάτι ως ένα καταπληκτικό και μυστηριώδη τεχνούργημα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει οτιδήποτε στη Γη,( πόσα ακόμα περισσότερο μια μηχανή).Η διαπίστωση, (απλά) - υποδηλώνει σαφώς την ύπαρξη νοημόνων όντων ικανών αυτής της τεχνολογίας. Βεβαίως, τέτοια όντα θα είχαν έρθει από άλλους πλανήτες. Είναι πιθανό ότι ένα διαστημόπλοιο μπορεί να είχε καταστραφεί εκεί (ή να υπήρχε ένα ατύχημα) και εγκαταλείφθηκε στη θέση του.                                                                               http://orionhellas.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!