Ερχονται εξελίξεις: Τουρκικός όχλος με εντολή Ερντογάν πολιορκεί το ΝΑΤΟϊκό ραντάρ στο Κιουρετσίκ - "Nα τυφλωθεί το Ισραήλ - Να κλείσει άμεσα

 

Τουρκικός όχλος με εντολή Ερντογάν πολιορκεί τις Νατοϊκές εγκαταστάσεις του ραντάρ ευρωπαϊκής αντιπυραυλικής Άμυνας TPY/2 στο Κιουρετσίκ στην Μαλάτεια.

Το ραντάρ αυτό είναι κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ. Το συγκεκριμένο ραντάρ έχει τοποθετηθεί για να καλύπτει το Ισραήλ από τυχόν ιρανική επίθεση.

Η περίμετρος της βάσης φυλάσσεται από Τούρκους στρατιώτες, αλλά το ραντάρ λειτουργούν Αμερικανοί στρατιώτες. 

Κιουρετσίκ και Ιντσιρλίκ είναι οι δύο βάσεις που αναμένεται να κλείσουν σύντομα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί ο εκβιασμός του Ερντογάν προς την Δύση και το Ισραήλ…

Ένας Ερντογάν ο οποίος δήλωσε πως “ο Νετανιάχου ούτε ήταν ούτε θα είναι φίλος μου. Θ συνεχίσω τον αγώνα εναντίον του”.

“Να κλείσει το ραντάρ και να “τυφλωθεί” το Ισραήλ”

Μέλη του κόμματος Vatan και της Τουρκικής Ένωσης Νέων συγκεντρώθηκαν στην γειτονιά Akçadağ στην Μαλάτεια προκειμένου να ζητήσουν να κλείσει εδώ και τώρα το ΝΑΤΟϊκό ραντάρ του Κιουρετσίκ

“Στην Παλαιστίνη η ανθρωπότητα πολεμά εκ μέρους των Παλαιστινίων. Η επίθεση στο τέμενος Αλ-Άκσα είναι επίθεση στην ανθρωπότητα. Το αίμα που ρέει είναι αίμα της ανθρωπότητας, οι ζωές που χάνονται είναι για χάρη της ανθρωπότητας.

Πρέπει να κλείσει το Κιουρετσίκ. Ετσι θα υπερασπιστούμε την Παλαιστίνη.

Πρέπει να στείλουμε τους ξένους στρατιώτες από το Κιουρετσίκ που φυλούν και προστατεύουν το Ισραήλ, πίσω στην πατρίδα τους.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη βοήθεια στους Παλαιστινίους.

“Να τεθεί υπό τον έλεγχο των τουρκικών ΕΔ”

Όλοι γνωρίζουν πως το ραντάρ του Κιουρετσίκ κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ ως ασπίδα στο Ισραήλ. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μεταφέρονται στο Ισραήλ. Το κέντρο Διοίκησης είναι στην ουσία Αρχηγείο του ΝΑΤΟ.

Το ραντάρ πρέπει να τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και αυτό είναι το πιο σοβαρό βήμα που πρέπει να γίνει με την Παλαιστίνη.

Δεν γίνεται να επιτρέψουμε το Ισραήλ να είναι στο έδαφος μας ενώ αντιστέκονται οι ήρωες της Παλαιστίνης.

Τριπλό Μέτωπο κατά Τουρκίας

Η Τουρκία δέχεται αυτή τη στιγμή επίθεση σε 3 μέτωπα. Το ένα είναι ο πόλεμος που διεξάγει το Ισραήλ απέναντι στην Χαμάς και στους Παλαιστινίους. Το δεύτερο μέτωπο είναι η προσπάθεια δημιουργίας του Κουρδιστάν με εδάφη από Τουρκία-Συρία-Ιράκ και Ιράν.

Το τρίτο μέτωπο είναι αυτό της Αν. Μεσογείου. Είναι μια ένοπλη συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ-Ελλάδας και Κύπρου για τον έλεγχο της περιοχής.

Το Ισραήλ είναι το “μαξιλάρι” ασφαλείας των ΗΠΑ, απαραίτητο για τον έλεγχο της περιοχής και την διατήρηση της ηγεμονίας τους.

Το Ισραήλ πρέπει να “τυφλωθεί” από την Τουρκία και η Άγκυρα να προχωρήσει στην ενότητα με την Δυτική Ασία ώστε να κερδίσει τον πόλεμο αυτό.

Εχει ξεκινήσει μια νέα Ιντιφάντα…”

Δείτε  εικόνες


Image

Image

Image

Image

Image

Σχόλια

Ο χρήστης manigr.blogspot.com είπε…
ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!