Εθνικό προσκλητήριο από Σαμαρά


Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς θα χαράξει τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με φόντο τις πρόωρες εκλογές, που η Συγγρού θεωρεί δεδομένες πριν από το Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε χθες σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, παρουσία και του καθηγητή Ιωάννη Μουρμούρα, ο οποίος τοποθετήθηκε σε θέση υφυπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, προκειμένου να επανεκτιμηθούν τα γεγονότα τα οποία διαμορφώνονται ενόψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα, στις 15 Ιανουαρίου, και τις συζητήσεις που θα ξεκινήσουν για το Μνημόνιο ΙΙ.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει τον πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο για τις πρόωρες εκλογές, με σαφείς αναφορές στην επιχειρηματολογία που θα αναπτύξει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, καθώς και τις ιδιαίτερες παραμέτρους που θα έχει η αναμέτρηση αυτή για τη Συγγρού.
Ενώ, θα τεθεί επί τάπητος και το πρόγραμμα των περιοδειών που θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς σε ολόκληρη την επικράτεια, σε κρίσιμες περιφέρειες, προκειμένου να φέρει το μήνυμα της ελπίδας για την έξοδο από τη σημερινή κρίση.
Ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει ένα εθνικό προσκλητήριο προς τους Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικών γραμμών, διαφοροποιήσεων και περιχαρακώσεων, προκειμένου να ζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση. Έτσι ώστε, η κυβέρνησή του, που θα προκύψει από τη μάχη των επόμενων εκλογών, να διαθέτει ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση, ώστε να διαπραγματευτεί με τους δανειστές της χώρας. statesmen.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!