Θεωρία Συνωμοσίας: Είναι ο Πούτιν ένας απέθαντος πολεμιστής που γεννήθηκε το 1431;

Θεωρία Συνωμοσίας: Είναι ο Πούτιν ένας απέθαντος πολεμιστής που γεννήθηκε το 1431;

Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται στο διαδίκτυο ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι απέθαντος ή μπορεί και ταξιδεύει στον χρόνο. Γιατί τα λένε αυτά;
Επειδή έχουν κυκλοφορήσει κάποιες παλιές φωτογραφίες Ρώσων στρατιωτών, η μία λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (1920) και η δεύτερη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (1941), όπου δύο εικονιζόμενοι στρατιώτες ομοιάζουν καταπληκτικά με τον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος να σημειωθεί ότι σήμερα είναι 63 ετών.

Putin_immortal
Σύμφωνα με το Disclose.tv, «οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας ότι ο παντοδύναμος Πούτιν είναι απέθαντος, έχουν δημιουργήσει μια ιστορία όπου ισχυρίζονται ότι ο ηγέτης τους είναι ένα μυθικό πλάσμα που ζει στον πλανήτη μας για εκατοντάδες, εάν όχι χιλιάδες χρόνια».
Ορισμένοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι ο Βλαντ ο Παλουκωτής, άρχοντας της μεσαιωνικής Ρουμανίας (Βλαχίας), που γεννήθηκε το 1431 και πέθανε το 1477 (εάν πέθανε και δεν είναι ο σημερινός Πούτιν, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους).
Ο πρίγκιπας Βλαντ της Βλαχίας υπήρξε ο τρόμος και φόβος των Τούρκων επειδή σε ένα βράδυ, τη «Νύχτα της Επίθεσης» (17 Ιουνίου 1462), έσφαξε 15.000 στρατιώτες του Μωάμεθ του Πορθητή.
Ακολουθεί ένα πορτρέτο του Βλαντ Γ΄ Τέπες (Ανασκολοπιστή), ηγεμόνα της Βλαχίας, γιου του προηγούμενου βοεβόδα Βλαντ Β΄ Ντρακούλ και της πριγκίπισσας Τσένια, κληρονόμου του τίτλου του Τάγματος του Δράκου που παραχωρήθηκε στον πατέρα του από τον βασιλέα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Σιγισμούνδο (Sigismund). Το όνομα του Βλαντ έγινε θρύλος και τροφοδότησε την πένα του Μπραμ Στόκερ (Bram Stoker), ο οποίος δημιούργησε τον αιμοδιψή χαρακτήρα «Δράκουλα».
vlant_tepes
Ενδιαφέρον έχει και ένα βίντεο από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, 1983, όπου οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι δείχνει τον Πούτιν σε ταξίδι στον χρόνο. Βεβαίως ο εικονιζόμενος που μοιάζει στον Πούτιν εμάς δεν μας μοιάζει για Πούτιν, αλλά μπρος στη θεωρία συνωμοσίας ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει:http://www.tribune.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!