Στέφθηκε η Σταρ Μακεδονίας - Θράκης - BINTEO


Σε μια γιορτή ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 6 Μαΐου, η Βεργίνα Τηλεόραση αναβίωσε το θεσμό, των Καλλιστείων Μακεδονίας Θράκης. Τα καλλιστεία Ομορφιάς Μακεδονίας Θράκης, ανέδειξαν την ομορφιά, τα νιάτα, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων κοριτσιών, προσπερνώντας τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που όλοι αντιμετωπίζουμε.
                                                                                                                                                         
                                            
Με..μια φαντασμαγορική γιορτή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έναν εμβληματικό για τη Θεσσαλονίκη χώρο, με μοναδικά σε αξία και ποικιλία δώρα και ευκαιρίες για τις συμμετέχουσες, με πλήθος καλεσμένων από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό χώρο, σε ζωντανή μετάδοση και από τα περιφερειακά κανάλια, έφερε σε κάθε άκρη της Ελλάδας τον παλμό των νιάτων και της ομορφιάς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Δεκαέξι πανέμορφες κοπέλες παρέλασαν μπροστά σε πλήθος προσκεκλημένων με τρεις διαφορετικές εμφανίσεις- casual ρούχα, βραδινό ένδυμα, μαγιό- ενώ οι χορηγοί της βραδιάς πρόσφεραν πλούσια δώρα σε όλες τις διαγωνιζόμενες.

Ο εκπρόσωπος της «Βεργίνα τηλεόραση», κος. Στέργιος Καλόγηρος με τις εστεμμένες  



Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι του Ομίλου Βεργίνα, Λίτσα Μόρφογλου, Άννα Τσίμου και Χριστίνα Τσόρμπα. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των καλλιστέιων συμμετείχαν, η χορευτική ομάδα «focus» από τον Αθλητικό Όμιλο «Αρίων» του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και οι τραγουδιστές Μαρία Τσοπέη, Τίνα Τράκου, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Κυπριανίδης.

Σταρ «Μακεδονίας-Θράκης 2016» στέφθηκε η Βερόνικα Μερκούρη, Μις «Μακεδονία Θράκη 2016» η Ευτυχία Λαμπίδου, «Μις Τουρισμός 2016» η Αντωνία Σαριδάκη, «Μις Θεσσαλονίκη 2016» η Βάγια Χρυσού-Ζέρβα, «Μις Βεργίνα TV» η Ελένη Τιτάρου και «Μις Face 2016» η Δέσποινα Χατζηϊωάννου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για να στηριχθούν δομές των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη.

Η Σταρ Μακεδονία Θράκη 2016, Βερόνικα Μερκούρη  







Η Μις Μακεδονία Θράκη 2016, Ευτυχία Λαμπίδου  




Η Μις Τουρισμός 2016 Αντωνία Σαριδάκη  




Η Μις Θεσσαλονίκη 2016 Βάγια Χρυσού Ζέρβα  

          http://lefteria.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!