Μπήκε στο Μπάκιγχαμ και και ρωτούσε αν "είναι η κυρία στο σπίτι"!

Μπήκε στο Μπάκιγχαμ και και ρωτούσε αν "είναι η κυρία στο σπίτι"!
Ένας άνδρας που στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία δήλωσε ένοχος σήμερα για την κατηγορία της παράνομης καταπάτησης επειδή είχε σκαρφαλώσει στον περιμετρικό τοίχο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και στη συνέχεια ρώτησε τους φρουρούς αν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν στο... σπίτι.


Ο Ντένις Χένεσι, 41 ετών, σκαρφάλωσε στον τοίχο των ανακτόρων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και περιφερόταν επί περίπου 10 λεπτά στους κήπους του μεγάρου, της επίσημης κατοικίας της βασίλισσας Ελισάβετ και του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο Χένεσι, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι κατά την αναρρίχησή του στον τοίχο, συνελήφθη αφού σήμανε ο συναγερμός. Ο εισαγγελέας Τομ Νίκολσον είπε σήμερα ότι όταν συνελήφθη ρωτούσε συνεχώς τους αστυνομικούς αν "είναι η κυρία στο σπίτι", μετέδωσε το BBC. Ο ίδιος, στην κατάθεσή του στην αστυνομία υποστήριξε ότι μπήκε στον κήπο για να απολαύσει τη θέα.

Ο Χένεσι, που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός άστεγου το 1992, δήλωσε ένοχος για παράνομη είσοδο σε προστατευόμενο χώρο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Ένας εκπρόσωπος της βασίλισσας είπε ότι τα Ανάκτορα δεν σχολιάζουν θέματα ασφαλείας.

http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!