20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσά τους

 
Σμήνος μελισσών έκανε κατάληψη σε τζιπ, "ζητώντας" την απελευθέρωση της βασίλισσάς τους που είχε εγκλωβιστεί σε αυτό! 

Μια βασίλισσα μέλισσα παγιδεύτηκε στοπορτ-μπαγκάζ ενος τζιπ και οι πιστοί της ακόλουθοι δεν το άφησαν από τα μάτια τους!
Ούτε μια ούτε δύο αλλά 20.00 μέλισσες σκέπασαν το αυτοκίνητο επί δύο μέρες! Μάλιστα, χρειάστηκαν να επέμβουν πέντε διαφορετικοί μελισσοκόμοι για να βοηθήσουν τον οδηγό να τις ξεφορτωθεί.
Μόλις συνειδητοποίησε ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο ιδιοκτήτης του τζιπ Tom Moses  σταμάτησε αμέσως για να ζητήσει βοήθεια.
Σύμφωνα με έναν από τους μελισσοκόμους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του 4Χ4, το λάθος που έκαναν είναι ότι δεν εντόπισαν έγκαιρα το σημείο που ήταν κρυμμένη η βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ, με αποτέλεσμα οι μέλισσες να συνεχίσουν να ακολουθούν το αμάξι ακόμα και αφού τις είχαν απομακρύνει μία-μία.

"Δεν έχω δει ποτέ τόσες πολλές μέλισσες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Ήταν πολύ ασυνήθιστο και μόλις πήγα πιο κοντά και έριξα μια πιο προσεκτική ματιά, ήταν εντυπωσιακό", είπε ο Ο 41χρονος οδηγός.
"Στην προσπάθειά μου να βοηθήσω με τσίμπησαν 15 με 20 από αυτές", είπε ένας εκ των μελισσοκόμων ο οποίος σημείωσε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα 30 χρόνια που έχει μέλισσες. Υποθέτει πως κάτι γλυκό προσέλκυσε τη βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ όπου εγκλωβίστηκε.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ στη Νότια Ουαλία.                                                                                                                                   http://news247.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!