Ακόμα και ο ΓΑΠ διαψεύδει τα περί "πραξικοπήματος"


Image
Aκόμα και ο Γ.Παπανδρέου διαψεύδει τους αυτόκλητους υπερασπιστές της εκδοχής του "πραξικοπήματος" με ανακοίνωση του γραφείο του, σύμφωνα με την οποία «δεν είχαν περιέλθει σε γνώση του στοιχεία περί επικείμενου πραξικοπήματος», ενώ υπογραμμίζεται και υπενθυμίζεται ότι, ανάλογες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2011 σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ (τα δημοσιεύματα τα είχε αποκαλύψει στην Ελλάδα το defencenet.gr) και είχαν διαψευστεί.


Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν η διασφάλιση της ικανότητας, της δυνατότητας και της αποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων να υπερασπίζονται τη χώρα και να εμπεδώνουν το αίσθημα της ασφάλειας στον Ελληνικό λαό».

Επιπλέον, τονίζεται ότι «οι περσινές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, έγιναν με βάση τα προβλεπόμενα και τη νομιμότητα και διασφάλιζαν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο πάντα της αποστολής τους, όπως καθορίζεται από το Σύνταγμα και τους νόμους, με σεβασμό στις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας».
Δυστυχώς γι αυτόν η αλήθεια είναι διαφορετική. Αλλά τουλάχιστον το αβάσταχτο βάρος της αλήθειας δεν του επέτρεψε να συνηγορήσει στο τερατώδες ψεύδος περί "πραξικοπήματος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!