Αυτοεξόριστος Tούρκος δημοσιογράφος: Προσέχετε για θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο και Θράκη (βίντεο)

Αυτοεξόριστος Tούρκος δημοσιογράφος: Προσέχετε για θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο και Θράκη (βίντεο)


Ο αυτοεξόριστος δημοσιογράφος της εφημερίδας Ζαμάν, Αμπντουλά Μποζγκούρτ, μίλησε από τη Ζυρίχη στον Alpha για τις σχέσεις έντασης μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας αλλά και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση στην Τουρκία από το 2003 και μετά.«Υπάρχει ένα δημοψήφισμα που ο Ερντογάν επιθυμεί να τον μετατρέψει σε Αυτοκρατορικό Πρόεδρο, να πάρει δηλαδή εξουσίες που ακόμη και οι Σουλτάνοι δεν είχαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία», τονίζει με νόημα ο δημοσιογράφος.

«Κάτι μπορεί να πάει στραβά»

Για την τεταμένη κατάσταση στα ελληνοτουρκικά αναφέρει πως «κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πρέπει να προσέχετε στο Αιγαίο». «Πίσω στο 2003 και το 2004 είχαμε μάθει ότι οι υπερεθνικιστές εντός του τουρκικού στρατεύματος προγραμμάτιζαν να σκηνοθετήσουν μία πτώση F-16 πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο», σχολίασε ο Μποζγκούρτ ενώ μίλησε και για τη Θράκη.

«Ακόμα και στη Θράκη θα μπορούσατε να έχετε ένα θερμό επεισόδιο καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι μηχανισμοί ελέγχου τέτοιου είδους μηχανορραφιών.                                    http://www.tribune.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!