Τραμπ για Πούτιν: Έχουμε και στις ΗΠΑ δολοφόνους


O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι ότι «σέβεται» τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά αυτός ο σεβασμός δεν σημαίνει και ότι θα τα πάνε καλά και δεν θα επηρεάσει την εξωτερική πολιτική του.

Σε συνέντευξη που θα προβληθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα, ο δημοσιογράφος ρωτά τον κ. Τραμπ γιατί σέβεται τον πρόεδρο της Ρωσίας, «έναν πρώην πράκτορα της KGB, ο οποίος είναι γνωστό ότι είχε ζητήσει πολλές φορές την εξόντωση των εχθρών του».
«Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα έχεις καλά με τη Ρωσία από το να μην τα έχεις καλά», απαντά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Fox News. «Και αν η Ρωσία μας βοηθάει στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια σημαντική μάχη, και στην ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι καλό. Αν θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα».
Όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «The O'Reilly Factor» πίεσε τον κ. Τραμπ, ρωτώντας για το ιστορικό βίας του κ. Πούτιν, εκείνος απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε και εμείς πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».                          http://www.thestival.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!