Οι Τούρκοι “πόνεσαν” πολύ από τη πτήση Καμμένου στα Ίμια αλλά τους έχει συμβεί και χειρότερο!


Η πτήση του ελικοπτέρου του ΠΝ S-70 Aegean Hawk με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέχρι τα Ίμια έχει προκαλέσει μέγα θυμό στην Τουρκία. Η εμμονή της με τον Καμμένο είναι πρωτόγνωρη για Έλληνα ΥΕΘΑ καθώς το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε μέσα σε λίγες μέρες νέα ανακοίνωση με προσωπική επίθεση κατά του Έλληνα ΥΕΘΑ! Για να τους παρηγορήσουμε να τους πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η αεράμυνά τους πιάνεται κυριολεκτικά στον ύπνο! Έχει ξανασυμβεί. Τη δεκαετία του 1990 τουρκική αεροπορική βάση αναστατώθηκε από τη χαμηλή πτήση δύο αγνώστου ταυτότητας μαχητικά αεροσκάφη που έκαναν …χαμηλή διέλευση πάνω από τον διάδρομο απογειώσεων! Δεν πήραν μυρουδιά πως αυτά αυτά τα αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη έφθασαν στο αεροδρόμιό τους…

Η νέα επίθεση στον Καμμένο
Νέα φραστική επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε με γραπτή του ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, εκφράζοντας «τη δυσαρέσκειά του για τη γλώσσα και το ύφος, του υπουργού Αμύνης της Ελλάδας Καμμένου, που είναι ασύνδετα με την πραγματικότητα, σε συνέντευξή του σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο την 1η Φεβρουαρίου 2017».
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι «στο πλαίσιο αυτό καταδικάζουμε και επιστρέφουμε στον ίδιο, τις αήθεις, ανάρμοστες και αβάσιμες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τη χώρα μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας ο προαναφερόμενος».
Στην ίδια ανακοίνωση το τουρκικό υπΕξ ισχυρίζεται πως «είναι ατυχές το ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται όλος ο κόσμος και η περιοχή μας, φέρει τον τίτλο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης της Ελλάδας ένα άτομο, σε τέτοιο βαθμό απερίσκεπτο και ανελέητο, που αγνοεί ακόμη και τους βασικούς διεθνείς κανόνες ευγένειας και δεν έχει ιδέα των βασικών διμερών κειμένων για την παράνομη μετανάστευση.
»Για μια ακόμη φορά καλούμε τις αρχές της Ελλάδας να συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα κράτους και να αποφεύγουν δηλώσεις που θα βλάψουν το περιβάλλον συνεργασίας που προσπαθούμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δυο χωρών».                                                                                                                       http://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!