Βίντεο: Η στιγμή της εξέγερσης των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Χίο

 Πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και έβαλαν φωτιές (Video)

Νέα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα το απόγευμα και πάλι σε καταυλισμό παράτυπων μεταναστών σε νησί του Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα, στη Χίο αυτή την φορά.
Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας περίπου 40 παράτυπων μεταναστών στον προσωρινό καταυλισμό της Σούδας Χίου στην περιοχή του Κάστρου, που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και την επαναπροώθησή τους, έβαλαν φωτιές σε κάδους, σκηνές με προμήθειες, σκηνές που παρέχεται ιατρική βοήθεια και σκηνές ΜΚΟ.


Πρόσθετα, οπλίστηκαν με καδρόνια και πέτρες τις οποίες εκτόξευαν ακόμα και σε βάρος των πυροσβεστών που έφτασαν στο σημείο για να σβήσουν τις φωτιές από τις οποίες θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν και παρακείμενα με τις εγκαταστάσεις σπίτια. Ύστερα, από την επέμβαση αντρών των ΜΑΤ, οι πυροσβέστες μπόρεσαν να συνεχίσουν την κατάσβεση, ενώ και οι αστυνομικοί δέχτηκαν πέτρες από αυτή την ομάδα των περίπου 40 ατόμων.

Από την Αστυνομία έγιναν τέσσερις προσαγωγές παράτυπων μεταναστών για τα επεισόδια αυτά, ενώ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η κατάσταση στον καταυλισμό άρχισε να εξομαλύνεται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!