Ενα εξωγήινο (;) κρανίο




Ομάδα ερευνητών παραφυσικών φαινομένων το εντόπισε σε μία από τις φωτογραφίες που έστειλε από τον Αρη το Curiosity Rover της N
Μπορεί η ΝΑSΑ και οι άλλες διαστημικές υπηρεσίες παγκοσμίως να έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων για την έρευνα του Κόκκινου Πλανήτη, ωστόσο, σύμφωνα με τους «κυνηγούς εξωγήινων», οι ερευνητές τους είναι κάθε άλλο παρά ανοιχτομάτηδες, αφού δεν κατάφεραν να δουν ολόκληρο κρανίο πάνω στην επιφάνειά του!


Βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο από ομάδα ερευνητών παραφυσικών φαινομένων, όπως συστήνεται ο ίδιος, φαίνεται ότι δείχνει κρανίο γιγαντιαίου εξωγήινου να κείτεται στο έδαφος του πλανήτη. Το περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε σε φωτογραφίες που μετέδωσε στη Γη το Curiosity Rover της Nasa, το οποίο «σουλατσάρει» πάνω στην επιφάνεια του Αρη από το 2012 και σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας Paranormal Crucible, είναι «προφανώς εξωγήινης φύσης».

«Το περίεργο αντικείμενο που εντοπίστηκε από το όχημα φαίνεται ότι μοιάζει σ' ένα μεγάλο κρανίο, είναι προφανώς εξωγήινης φύσης και μπορεί να είναι απομεινάρι ενός Σάσκουατς ή ενός περίεργου αρειανού πλάσματος;» αναρωτιούνται οι «ερευνητές». Το Σάσκουατς είναι ένα μεγαλοπόδαρο πλάσμα, συγγενές των Γιέτι, των μυθικών τεράτων που, σύμφωνα με τους θρύλους, ζουν στο Θιβέτ.

Αυτό το «κρανίο» δεν είναι το πρώτο εύρημα των κυνηγών εξωγήινων, οι οποίοι μελετούν με μεγεθυντικό φακό όποια φωτογραφία μπορούν να εξασφαλίσουν από το Curiosity.
Και καραχαρίας
Πρόσφατα, ένας ομοϊδεάτης τους υποστήριξε ότι είδε φωτογραφίες ενός καρχαρία στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό το στοιχείο έρχεται να επιβεβαιώσει τη θεωρία ότι εκεί υπήρχαν πριν από πολλά χρόνια ωκεανοί. Αλλοι κατά καιρούς έχουν δει σταυρό, ποντίκι, μορφές που παραπέμπουν σε πρόσωπα ακόμα και αιγυπτιακή σαρκοφάγο.
Κατά κανόνα, ωστόσο, αυτά που εντοπίζουν οι κυνηγοί εξωγήινων πάνω στην επιφάνεια του Αρη είναι ζώα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσοι παρακολουθούν τις εκάστοτε ανακοινώσεις τους στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για τον «ζωολογικό κήπο» του Αρη. Ενδεικτική είναι η αναφορά πέρυσι τον Οκτώβριο για ένα αρκουδάκι που φαινόταν πάνω στον πλανήτη και το οποίο έκριναν μάλιστα ότι ήταν ζωντανό βασισμένοι στο τρίχωμά του αλλά και στις σκιές....                                                   http://www.espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!