EIMΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ(ΑΛΛΑ ΑΘΩΟΙ)


View Image Details]" href="http://www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/MAIMOY_TROMOKRATHS_ASTEIO.jpg">Μαιμού τρομοκράτης αστείο
Σάλο και οργή προκάλεσε στους κύκλους της αναρχοάπλυτης αριστεράς η σύλληψη έξι αναρχικών υπόπτων για τρομοκρατία. Αφήνοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης κατά μέρος ας δούμε τί ακριβώς συμβαίνει με τους περίφημους επαναστάτες των Εξαρχείων γιατί εμείς κουτόχορτο δεν τρώμε.

Διανύουμε ήδη τον τέταρτο μήνα του 2010 κι έχουν καταγραφεί δεκάδες επιθέσεις με γκαζάκια, βόμβες μολότοφ κι εκρηκτικά. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας πολιτικής τακτικής που εφαρμόζει αυτός ο χώρος εδώ και δεκαετίες. Όμως από το σημείο αυτό κι έπειτα υπάρχουν πάντα δύο πολύ συγκεκριμένες αποκλίσεις όσον αφορά τη φρασεολογία και την πρακτική, αναλόγως του αποτελέσματος. Εάν ο στόχος «εξολοθρευθεί» και δεν υπάρχουν συλλήψεις ή προσαγωγές, τότε αυτόματα δημοσιεύονται σε γνωστές παρακρατικές ιστοσελίδες ανάλογες προκηρύξεις στις οποίες επικρατεί ένα κλίμα πανηγυρισμού και υπεροψίας. «Μπράβο σύντροφοι» θα σχολιάσει κάποιος, «να αγιάσουν τα χέρια σας» θα πει κάποιος άλλος και η κουβέντα θα κυλήσει μέσα σε αυτά τα πλαίσια. Εάν όμως υπάρξουν συλλήψεις τότε το πράγμα αλλάζει. «ΑΘΩΟΙ» θα φωνάξουν με αυτιστική μανία όλοι τους και θα το γράψουν παντού και μαζί τους οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» θα εφεύρουν ευρηματικούς τίτλους για να αποδείξουν έμμεσα το πόσο άδικα σέρνονται στα «κολαστήρια» αυτοί που μόλις χθες με στόμφο διακήρυτταν τις παρανομίες τους. «Προβοκάτσια του συστήματος» θα πει αμέσως ο βρωμιάρης και οργισμένος μπουχέσας καθώς θα μουλιάζει το πληκτρολόγιό του με τα δάκρυα του. «Στημένο κατηγορητήριο» θα αναφωνήσει ο επόμενος και το μοιρολόι ξεκινά. Όσοι πέρασαν ποτέ την πόρτα του δικαστηρίου (αν φτάσουν μέχρι εκεί) είναι ΟΛΟΙ τους αθώοι! Με λίγα λόγια: όλες οι βόμβες και τα γκαζάκια που έσκασαν μέχρι σήμερα...φυτρώσαν από μόνα τους! Πως; Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβει ο κόσμος που του καίνε τα αυτοκίνητα και του σπάνε τη τζαμαρία ότι τα παιδιά είναι αθώα! Δε βαριέσαι, αν το δικαστήριο έχει διαφορετική άποψη ο μπαμπάς θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Με αγάπη και φροντίδα... «Μάριε μη κλαις» φώναζε μια ταλαίπωρη στον χτικιάρη φίλο της την ώρα που η αστυνομία του περνούσε χειροπέδες επειδή κουβαλούσε μολότοφ στην τσάντα του. Το σωστό θα ήταν: indymedia μην κλαις. Από τη στιγμή που το παίζεις τσαμπουκάς να φροντίσεις να έχεις και τα κότσια να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!