ΣΕΡΒΙΑ

Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν το Κοσσυφοπέδιο


«Οι μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες της Σερβίας συνεχίζουν να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Κοσσυφοπέδιο» γράφει σήμερα η σερβική εφημερίδα ‘Γκλας Γιάβνοστι’, όπως πληροφορούμαστε από το ‘Φόκους’.

«Η μείωση του αριθμού των στρατιωτών της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο δεν επηρέασε αρνητικά την ασφάλεια του σερβικού πληθυσμού και δεν έχουν εμφανιστεί νέες προκλήσεις ώστε να διαταραχθεί η ασφάλειά του» δήλωσε ο Σνεζάνα Βουκαντίμοβιτς Σούντριχ, σύμβουλος της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ενώπιον της επιτροπής σερβικής ασφάλειας του σερβικού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με την έκθεση την οποία παρουσίασε, η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο, διαφαίνεται ειρηνική και τα περισσότερα προβλήματα έχουν λυθεί με πολιτικά μέσα.


Ο Σούντριχ επεσήμανε ότι η υπηρεσία των στρατιωτικών πληροφοριών της Σερβίας παρακολουθεί την κατάσταση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, ώστε να είναι σε θέση να προειδοποιήσει έγκαιρα, την Κυβέρνηση, όταν ενδεχομένως τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια του σερβικού πληθυσμού.


Σύμφωνα, πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν υπάρχουν στοιχεία που προκαλούν ανησυχία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!