ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η΄ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Στάση πληρωμών βλέπει ο σύμβουλος του Παπανδρέου!

Λέγεται Γιάννης Βαρουφάκης, είναι καθηγητής στο Οικονομικό   Πανεπιστήμιο Αθηνών και έμπιστος σύμβουλος του Παπανδρέου..

Λέγεται Γιάννης Βαρουφάκης, είναι καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έμπιστος σύμβουλος του Παπανδρέου, διατηρώντας ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τον Νίκο Παπανδρέου. Ο Βαρουφάκης σε σημερινή του συνέντευξη στο Capital.gr αναφέρει τα εξής:

«Αυτό που έχω καταθέσει εδώ και πολύ καιρό και έχω γίνει και δυσάρεστος είναι ότι η αναδιάρθρωση του χρέους διαφαινόταν ως αναπόφευκτη από τον Ιανουάριο εκτός αν οι χώρες τις ΕΕ έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και είχαν τη διάθεση και τη δυνατότητα να αυτοοργανωθούν έτσι ώστε να βοηθήσουν στην αποφυγή αυτής της αναδιάρθρωσης.

Πλέον, είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών. Η μόνη πιθανότητα να αποτραπεί κάτι τέτοιο είναι να θελήσει η Γερμανία να μη μας αφήσει να πεθάνουμε, κάτι που ωστόσο μέχρι σήμερα δε φαίνεται να είναι διατεθειμένη να το κάνει»!

Αυτή την ώρα το spread του δεκαετούς ομολόγου κινείται ολοταχώς προς τις 1.000 μονάδες ξεπερνώντας κάθε δυσάρεστη και απαισιόδοξη πρόβλεψη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!