ΣΚΟΠΙΑ

Υποκριτικές οι θέσεις Μαλλιά και Κωφού






Απρίλιος 23, 2010




Το σκοπιανό υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση των θέσεων στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης, των Ελλήνων από το 'ΕΛΙΑΜΕΠ', Μαλλιά και Κωφού, τις θέσεις των οποίων δημοσιεύσαμε, χθες, στο άρθρο:


Σκόπια: Η επίσκεψη Κωφού-Βερέμη- Μαλλιά στην πΓΔΜ- (
http://echedoros-a.blogspot.com/2010/04/blogpost_2622.html )

Έτσι, λοιπόν σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων κατηγορεί τις απόψεις που εκφράστηκαν από του Έλληνες, ως υποκριτικές.


«Η ελληνική πλευρά ακολουθεί μια υποκριτική στάση ακολουθώντας τις κόκκινες γραμμές και η οποία στάση, παρουσιάζεται ως συμβιβαστική λύση. Είναι καθαρά έκφραση μιας μονομερούς προσέγγισης σε ένα διμερές ζήτημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί ισότιμα από τις δύο πλευρές», ανακοίνωσε το σκοπιανό υπουργείο Εξωτερικών, μόλις δημοσιεύθηκαν οι δηλώσεις των Ελλήνων διερευνητών από τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.


Ο Μαλλιάς, προσθέτει το δημοσιογραφικό τμήμα της «Αλφα ΤΒ», ο οποίος διετέλεσε πρεσβευτής στην πΓΔΜ, δήλωσε ότι η λύση της διαφοράς μπορεί να γίνει με την αντικατάσταση του ονόματος ‘FYROM’ με το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και για χρήση σε όλα τα διεθνή επίπεδα, και ως γλώσσα την ‘Μακεντόνσκι’ στη λατινική γραφή της (Makedonski).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!