ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ...

Εν όψει της συζήτησης στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για την επικύρωση της ήδη συναφθείσας συμφωνίας με το ΔΝΤ, που στην ουσία είναι μονομερής επιβολή κυριαρχικών όρων σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας, εμείς, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του, λέμε στον Αντώνη Σαμαρά, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, να λάβει υπόψη του τα εξής δέκα σημεία:

1.Θα πρέπει να λάβει υπόψη πως αν γινόταν σήμερα κάποιο δημοψήφισμα, ο λαός θα απέρριπτε τα μέτρα και αυτό φαίνεται ήδη από τις δημοσκοπήσεις που έχουν προηγηθεί, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει γνωστά τα σκληρότατα μέτρα που τελικά θα επιβληθούν τώρα και άλλα που θα ακολουθήσουν μετά. Αυτή λοιπόν η θέληση του λαού θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

2. Θα πρέπει να μελετήσει και να λάβει υπόψη του το παράδειγμα της Ουγγρικής Δεξιάς.

3. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του τι είδους ρόλο θέλει να παίξει στο μέλλον ο ίδιος μέσα στο υπάρχον διεφθαρμένο και σάπιο ...;. πολιτικό σύστημα που καταρρέει. Θα βάλει άραγε πλάτη για τη διατήρησή του και θα καταστεί συνένοχος παρασυρόμενος στην πτώση; ή θα είναι ο εμπνευστής και δημιουργός ενός καινούργιου; Θα ενδώσει άραγε στις προτροπές της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης για δήθεν πολιτική σωφροσύνη;

4. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του, πως εφόσον ο ίδιος ισχυρίζεται και αυτό είναι αλήθεια, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο που μετέτρεψε το πρόβλημα του ελλείμματος σε πρόβλημα δανεισμού, επομένως και δεν θα πρέπει, ως εκ τούτου, να επιβραβεύσει το ΠΑΣΟΚ και να καταστεί συνένοχος των σφαλμάτων του ΠΑΣΟΚ.

5. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του πως ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο MEGA, και πρότεινε στη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τη συμφωνία, καίγοντας ακόμα και αυτή την προοπτική γιατί θα φανεί ότι ακολουθεί την πρόταση Μητσοτάκη - Μπακογιάννη, ενώ ο ίδιος ήταν από την αρχή αντίθετος στο ΔΝΤ.

6. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι όλοι οι αυριανοί εξαθλιωμένοι Έλληνες δικαιούνται και πρέπει να έχουν πολιτική διέξοδο και δεν πρέπει να τους αφήσει μόνιμη προίκα στο ΠΑΣΟΚ και στην Αριστερά.

7. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του, ότι μπορεί να του χαϊδεύουν σήμερα τα αυτιά τα κρατικοδίαιτα παράσιτα και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, αλλά πολύ σύντομα θα τον αδειάσουν , όπως θα αδειάσουν και τον κ. Παπανδρέου.

8. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η υπογραφή της συμφωνίας με το ΔΝΤ, υποθηκεύει και δεσμεύει την περιουσία του Δημοσίου υπέρ των πιστωτών.

9. Θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε σ' αυτή την καταστροφή της χώρας, γιατί το ίδιο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τον είχε αποβάλει ως μη προσκυνημένο και δεν θα πρέπει τώρα να γίνει συμμέτοχος στα λάθη και τις λαμογιές άλλων, για τα οποία δεν ευθύνεται.

10. Θα πρέπει τέλος να λάβει υπόψη του, ότι το όραμα πρέπει να είναι ο κοινωνικός μετασχηματισμός με ενίσχυση της μεσαίας τάξης και όχι η συντριβή της και μετατροπή της σε εξαθλιωμένο προλεταριάτο.

Είναι βέβαιο ότι τυχόν αρνητική στάση του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή θα επιχειρηθεί να στραφεί εναντίον του, τόσο από τα ΜΜΕ του κατεστημένου, που θα τον κατηγορούν για έλλειψη σοβαρότητας και λαϊκισμό και θα τον εκβιάζουν για εδώ και τώρα πρόταση εξόδου από την κρίση, όσο και από μερίδα της Νέας Δημοκρατίας.

Όμως όταν αύριο ο κόσμος θα πεινάει και θα χάνει τα σπίτια του σε πλειστηριασμούς, δεν θα αρκούν λόγια σωφροσύνης για να τον ηρεμήσουν, τη στιγμή μάλιστα που δεν έφταιξε σε τίποτα ο απλός πολίτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!