ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ


Διαγραφές για τα «αντάρτικα» στη ΝΔ…
Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο ενόψει των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς πληθαίνουν μέρα με την ημέρα τα, κατά την Ρηγίλλης, «αντάρτικα της Ντόρας». Οι στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά με προεξάρχοντα τον γραμματέα του τομέα Αυτοδιοίκησης Βασίλη Μιχαλολιάκο παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα βουλευτές, πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος που στήριξαν την κ. Μπακογιάννη στην εσωκομματική αναμέτρηση είτε να ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους για κάποια περιφέρεια είτε να δημοσιοποιούν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι «πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης του Αντώνη Σαμαρά, που δεν θα μείνει αναπάντητο».
Κατά τη Ρηγίλλης τα περί οργανωμένου σχεδίου επιβεβαιώνονται από το ότι τους συγκεκριμένους υποψηφίους σπεύδει να τους υιοθετήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης που εσχάτως έχει επαναπροσεγγίσει το ροζ κτίριο της οδού Αραβαντινού. Παράλληλα δεν διέφυγε της προσοχής τους προ ημερών δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας που σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ρηγίλλης ελέγχεται πλέον από τον κουμπάρο της κ. Μπακογιάννη, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στο οποίο καταγράφονταν τα συγκεκριμένα «αντάρτικα», ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόταν ως Αντώνης Ζίγδης, γεγονός το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι.

Τα πρόσωπα που ενοχλούν
Οι «ιδιαίτερες» περιπτώσεις και
Βεβαίως, ξεχωριστή περίπτωση «αντάρτικου της Ντόρας» αποτελούν ο δήμαρχος ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Δ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, χωρίς ακόμη να έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις,
Ποια όμως είναι τα πρόσωπα που έχουν ενοχλήσει περισσότερο, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος ακόμη και για διαγραφές σε περίπτωση που δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή;Η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει επίσημα χρίσματα παρά μόνο στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους:Πρόκειται, για την βουλευτή Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία έχει εκδηλώσει την πρόθεση της να είναι υποψήφια στην περιφέρεια Πελοποννήσου, τον βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννη που αφήνει να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον πρώην βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση που θέλει να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, την πρώην βουλευτή Καστοριάς Βίβιαν Μπουζάλη που δηλώνει έτοιμη για υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, τον πρώην περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μπάμπη Κόκκινο που έχει ήδη ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση της Ρηγίλλης, αλλά και τον Κώστα Πάσχο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, στενό συνεργάτη τόσο της Ντ. Μπακογιάννη όσο και του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος δηλώνει ότι θα είναι σε κάθε περίπτωση υποψήφιος για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Στο στόχαστρο της Ρηγίλλης βρίσκονται επίσης η πρώην βουλευτής Λέσβου Χριστίνα Καλογήρου που θέλει να είναι υποψήφια στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ακραιφνής «ντορικός» νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης που δηλώνει ήδη υποψήφιος για το δήμο Χανίων αλλά και δύο ακόμη πρόσωπα στο νομό Φθιώτιδας: ο βουλευτής Θανάσης Γιαννόπουλος και ο νομάρχης Θανάσης Χειμμάρας, οι οποίοι δηλώνουν ήδη υποψήφιοι περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας.
Σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν και από τις μετρήσεις που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σε μεγάλους δήμους (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!