ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ

Άμεση έκδοση λαϊκού ομολόγου θα προτείνει αύριο ο Σαμαράς ως αντίβαρο στην έλευση του ΔΝΤ.


Ολοκληρωμένη Πρόταση – βόμβα θα καταθέσει αύριο ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΝΔ. Η πρόταση θα αναφέρεται στην άμεση έκδοση λαϊκού ομολόγου με κρατική εγγύηση και υψηλές αποδόσεις, ώστε το κράτος να αποκτήσει την ρευστότητα που θέλει απ’ ευθείας από τον Ελληνικό λαό και τις υπεραποδόσεις που καρπώνονται οι χρηματοπιστωτές να επιδοθούν στους Έλληνες πολίτες.
Αυτή η πρόταση, από τη στιγμή που είναι λειτουργική και μάλιστα προτεινόμενη από την αξιωματική αντιπολίτευση (άρα θα έχει και την στήριξη της), αναμένεται να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της “Νέας Διακυβέρνησης” που μεθοδικά σπρώχνει τη χώρα στο ΔΝΤ.
Ενάντια στις κωμικότητες με τους “λογαριασμούς” για το Ελληνικό χρέος, η πρόταση αυτή πρέπει να γίνει σεβαστή και να εφαρμοστεί.
Βέβαια θα υπάρχουν κάποιοι χαμένοι… Οι τραπεζίτες συνδαιτήμονες του ΓΑΠ που ως τώρα χρησιμοποιούν τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών (που τις αμοιβουν με 1% επιτόκιο) ώστε να αγοράζουν ΑΥΤΕΣ ομόλογα αποδόσεων 7%. Τόσο απλά είναι...
...τα πράγματα, τόσο εύκολα θα αποκαλυφθεί η ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ που όλως τυχαίως γέμισε με κέρδη τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανά την υφήλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!