Η Π Α

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕs ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ, η κυβέρνηση OBAMA έδωσε την άδειά της για τη δολοφονία του ριζοσπάστη Μουσουλμάνου κληρικού, ANWAR AL AWLAKI, Αμερικανού πολίτη, ο οποίος πιστεύεται ότι έχει καταφύγει στην Υεμένη, απ’ όπου συμμετέχει στην οργάνωση επιθέσεων κατά των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «NEW YORK TIMES», το οποίο επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους των Αντιτρομοκρατικών Υπηρεσιών, υφίσταται η πεποίθηση ότι ο AWLAKI έχει στρατολογηθεί από το δίκτυο της «AL QAEDA IN THE ARABIAN PENINSULA», γεγονός που εντείνει την ανησυχία για το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε συνομωσίες κατά των ΗΠΑ και Αμερικανών πολιτών, στο εξωτερικό.

Ωστόσο -όπως σημειώνουν οι ανωτέρω αξιωματούχοι- είναι εξαιρετικά σπάνιο -αν όχι άνευ προηγουμένου- να δίδεται έγκριση από την αμερικανική κυβέρνηση για τη στοχευμένη δολοφονία Αμερικανού πολίτη.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στους «LOS ANGELES TIMES» ότι ο AWLAKI συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στον κατάλογο των στόχων της «CIA», έπειτα από ειδική κυβερνητική έρευνα που διεξήχθη επί του συνόλου των δραστηριοτήτων, στις οποίες έχει επιδοθεί, εξαιτίας της ιδιότητάς του ως Αμερικανού πολίτη. Η «CIA» επιδιώκει πλέον τη σύλληψή ή δολοφονία του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!