Απανθρακωμένο «εξωγήινο» πτώμα βρέθηκε μετά από πτώση μετεωρίτη! (Εικόνες και βίντεο)

Alien-main-603775
Ένα παράξενο «πτώμα» βρέθηκε μεταξύ άλλων σε συντρίμμια μιας αστροβολίδας που εξερράγη πάνω από την πόλη Ichmul στο Μεξικό.

Ένας μετεωρίτης η κομήτης εξερράγη στους ουρανούς της πόλης Ichmul η οποία βρίσκεται στην χερσόνησο του Γιουκατάν στο Μεξικό.
Το εισερχόμενο αντικείμενο έφερε μαζικό πανικό στην αγροτική περιοχή μετά την έκρηξη του. Μεγάλα θραύσματα που βρέθηκαν στο έδαφος, μεταξύ των οποίων κάποια που όπως είπαν έμοιαζαν με κούφια κομμάτια μηχανημάτων, καθώς και μια απανθρακωμένη μορφή που φάνηκε να έχει δύο σκέλη.
Αξιωματούχοι αργότερα είπαν ότι από το υλικό που βρέθηκε είναι σύνηθες στην σύνθεση των μετεωριτών.
Charred-3-343578
Το αντικείμενο εξερράγη το Σεπτέμβριο του 2013, αλλά δεν έγινε ευρέως γνωστό εκείνη την εποχή. Τώρα ο Scott C Waring, εκδότης του UFO Sightings Daily δημοσίευσε λεπτομέρειες από την συγκλονιστική όπως λέει ανακάλυψη.
Charred-2-343576
Είπε: «Μοιάζει με έναν μετεωρίτη αλλά από τα απομεινάρια που βλέπουμε μοιάζουν περισσότερο με εξωγήινη τεχνολογία. Κοιτάξτε το σώμα του, φαίνεται να είναι ένας εξωγήινος». Λέει επίσης ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα διαστημικό σκάφος εξωγήινης τεχνολογίας που για κάποιο λόγο συνετρίβη στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.
Charred-6-343584
Οι πιο σκεπτικιστές πιστεύουν ότι ήταν απλώς κομμάτια μετεωρίτη που μπορεί να πάρουν ασυνήθιστα σχήματα μετά την καύση τους στην ατμόσφαιρά μας.
Δείτε βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:http://www.crashonline.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!