Ποιοι θα δώσουν τη νίκη στις εκλογές; Δείτε τι λένε οι δημοσκοπήσεις

Ποιοι θα δώσουν τη νίκη στις εκλογές; Δείτε τι λένε οι δημοσκοπήσεις
Στους αναποφάσιστους θα επικεντρωθούν τα δύο μεγάλα κόμματα, καθώς το 14% των αναποφάσιστων που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, θα καθορίσουν τον τελικό νικητή και... κατακτητή του μπόνους των 50 εδρών - αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Το προφίλ των αναποφάσιστων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που εστιάζουν στην ομάδα των αναποφάσιστων με βάση τις νέες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά το δημοψήφισμα και την υπογραφή του νέου Μνημονίου.
Σύμφωνα με το Έθνος, οι αναποφάσιστοι είναι στην πλειοψηφία γυναίκες μεταξύ 35 - 55 ετών, όπως προκύπτει από το μέσο όρο των ερευνών της MARC και της ALCO.
Οι περισσότερες από αυτές είναι νοικοκυρές ή άνεργες και στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την έρευνα της MARC το 44,7% των αναποφάσιστων - στο σύνολό τους- προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ και το 23,1% από τη ΝΔ. Οι άνδρες αποτελούν το 41,6% των αναποφάσιστων.
Από τα στοιχεία της δημοσκόπησης προκύπτει ότι το 91,8% δεν είναι ικανοποιημένοι από τη διαπραγμάτευση, ωστόσο πάνω από το 61% ήθελαν συμφωνία.
Ταυτόχρονα στο ερώτημα για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το 76,3% των αναποφάσιστων την κρίνει αρνητικά.
news,http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!