ΚΥΣΕΑ υποταγής και απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων



ΚΥΣΕΑ υποταγής και απαξίωσης των Ενόπλων Δυνάμεων Ένα ακόμη ΚΥΣΕΑ πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στο οποίο αποφασίστηκε η περαιτέρω απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας όπου και αποφασίστηκε να μην αγοράσουμε νέα εξοπλιστικά συστήματα. Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε κατ΄επιταγή των διεθνών τοκογλύφων, που πιστά εκτελούν οι εδώ εντολοδόχοι τους.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο επικεφαλής της τρόικα εσωτερικού Σαμαράς, είχε κάποιο ξέσπασμα αναφορικά με το πετσόκομμα των μισθών των εν ενεργεία στελεχών του στρατεύματος και κατά την πάγια τακτική του διαίρει και βασίλευε δήλωσε: «ότι ήταν πολιτική επιλογή της κυβερνήσεως να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών, τσακίζοντας έτσι την ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ήταν πολιτική επιλογή να διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων!». Μάλιστα ενώπιον του πάντοτε ασφαλούς γι αυτόν ακροατηρίου επαίνεσε τον Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος συναίνεσε;;; στην μείωση των μηνιαίων αποδοχών του κατά 60% εξομοιούμενος, κατά πληροφορίες, περίπου με τις αποδοχές ένα λοχία του τουρκικού στρατού. Αν δεν μειώνονταν οι μισθοί των ανωτάτων θα ήταν αναγκασμένοι να προβούν σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών του στρατεύματος. Είναι απολύτως σίγουρο ότι αν εξεταστούν οι αριθμοί, θα ανακαλύψουμε ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα του μοιραίου για τη χώρα πρωθυπουργού που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Υπερθεμάτισε και ο πάλαι ποτέ δημοσιογράφος, που σήμερα παριστάνει τον υπουργό άμυνας λέγοντας ότι είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους λίγους.

Έτσι λοιπόν προσπαθούν να πείσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι έσωσαν τους πολλούς επειδή έκοψαν από τους λίγους. Τους θεωρούν τόσο ηλίθιους ώστε να τους πιστέψουν. Είναι απίστευτο το θράσος και η πολιτική αλητεία των εγκάθετων της τρόικα εν Ελλάδι. Φυσικά παρέλειψε να πει ο φον Αντωνάκης για τα κυβερνητικά Golden Boys και τα κομματόσκυλα που οι αστρονομικοί για την εποχή μισθοί όχι μόνο δεν μειώνονται αλλά και αυξάνονται. Επίσης αν ήταν ειλικρινής, θα μείωνε και τους μισθούς του πολιτικού προσωπικού της χώρας και θα καταργούσε και τις κομματικές επιχορηγήσεις στα κόμματα όπως πρότεινε η Χρυσή Αυγή συμμεριζόμενος το δράμα των Ελλήνων. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα θα τελειώσουν, μαζί με την υπομονή του Ελληνικού λαού και σύντομα θα βρεθούν προ των ευθυνών τους για τα εγκλήματα και το ρατσισμό που εφαρμόζουν κατά των Ελλήνων. Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που οι Τούρκοι εντείνουν τις προκλήσεις τους και ετοιμάζονται κατά την πάγια τακτική τους να εξάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα δημιουργώντας σκηνικά αμφισβήτησης τους στάτους κβο του Αιγαίου.

Ανάγκη επιτακτική και άμεση η χώρα να αποκτήσει Εθνική Ηγεσία για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδα μας που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί, και αν κρίνουμε από τον πανικό των κυβερνώντων και την προσπάθεια φίμωσης της μοναδικής αληθινής φωνής, πλησιάζει ο χρόνος που η Ελλάδα θα αποκτήσει υπόσταση και θα προκαλεί σεβασμό στους φίλους και τρόμο στους εχθρούς της.http://apostratoiedsa.blogspot.gr/

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά συμβαίνουν με την κατάργηση της αξιοκρατίας. Όταν ο Α/ΓΕΣ γνωρίζει, γιατί γνωρίζει, ότι πλέον άξιοι απ' αυτόν αποστρατεύθηκαν και κομματικά επιλέγει αυτός, δηλώνει και επιδεικνύει παντοιοτρόπως την υποταγή του. (Ξεκίνησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1982 και ... καλά κρατεί).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

Ο Ερντογάν κάλεσε σε τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ – Jerusalem Post: «Τώρα η Άγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο»