"Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλώ να αυτοκτονήσουμε παρέα"

"Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλώ να αυτοκτονήσουμε παρέα"
Ο Θόδωρος Πάγκαλος με νέα συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, προκαλεί για μία ακόμη φορά ενώ δε διστάζει να προβεί και σε αυτοκριτική.

«Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές. Δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη Σοβιετική Ένωση, τον κρατισμό και τη ψευδαίσθηση ότι ο δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ζωή σε όλους. Δεν μπορούν δηλαδή να χωνέψουν ότι το σύστημα αυτό δοκιμάστηκε, ήταν κόλαση, οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε εξορίες και φυλακές και εκατομμύρια έχασαν τη ζωή τους και τελικά επικράτησαν πείνα και τυραννία. Το φριχτότερο είδος τυραννίας μαζί με το χιτλερισμό…» σημείωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας πως «Με τα τελευταία γεγονότα απεδείχθη ότι ο κ. Κουβέλης ήταν άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία και δεν ήταν επαρκής για να προκαλέσει ούτε μείζονα πολιτική κρίση. Επέλεξε να οδηγηθεί στο πολιτικό περιθώριο, ίσως τελικά επειδή του αρέσει. Εξήλθε από αυτό για λίγο και επέστρεψε αμέσως…»



Ο Θόδωρος Πάγκαλος στην συνέχεια προτείνει το μοντέλο του «λουκέτου» της ΕΡΤ να εφαρμοσθεί σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ ενώ παράλληλα σημειώνει «Όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανένας από το Δημόσιο. Εγώ επιμένων μετά μανίας ότι πρέπει να ανατραπεί επιτέλους αυτή η διαχρονική νοοτροπία που λέει ότι όποιος προσλήφθηκε στο Δημόσιο πρέπει να μείνει εκεί όλη του τη ζωή».

Επίσης, αποδίδει στο θυμικό του το γεγονός ότι έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Twitter ότι «εκτός από τον Κουβέλη σιχάθηκε και το Βενιζέλο» και ομολογεί την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ «στον αριστερόστροφο συνδικαλισμό που έχει καταστρέψει τη χώρα.»

Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται και στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «Εικονική πραγματικότητα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σαχλαμάρες που λέει στα μπαλκόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους», ενώ στο ερώτημα τι θα κάνει αν κάποια στιγμή έρθει ο Τσίπρας με τον Καμμένο στην εξουσίας, εισηγείται ως λύση να…. αυτοκτονήσουμε μαζί του!

Τέλος εξακολουθεί να στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Ίσως να έχει κάνει και ορισμένα σφάλματα, κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά οι βασικές κινήσεις του είναι σωστές και έχουμε μια θετική εξέλιξη στην κατεύθυνση που όλοι επιδιώκουμε. Δηλαδή την επαναφορά της χώρας στις διεθνείς αγορές σε μια βάση αξιοπιστίας.»                                                                         http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!