Πίνακες από κατεψυγμένο αίμα! Τέχνη ή ανατριχίλα;

Πίνακες από κατεψυγμένο αίμα! Τέχνη ή ανατριχίλα;
Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά να είναι υπέροχο ή ανατριχιαστικό να βλέπει τους πίνακες του Jordan Eagles, που έχουν δημιουργηθεί από κατευψυγμένο αίμα.

Ο δημιουργός καταψύχει αίμα προκειμένου να δημιουργήσει μοναδικά έργα τέχνης που συνδέουν τη ζωή με το θάνατο, το σώμα, το πνεύμα και το Σύμπαν.



Προμηθεύεται το αίμα από σφαγεία και μέσα από μία πειραματική διαδικασία, ενισχύει τους πίνακες του με preserves plexiglass και φίλτρα. Μεταχειρίζεται το αίμα έτσι ώστε να δημιουργήσει διάφορα φυσικά χρώματα που υπάρχουν στην εικόνα του αίματος και να αποτυπώσει την υφή του.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης τη πολλαπλής επίστρωσης με διαφορετικές πυκνότητες. Κάποιες φορές το ζεσταίνει ή το καίει ακόμη. Ο Eagles καμιά φορά χρησιμοποιεί και χαλκό προκειμένου να το ζωντανέψει και να το κάνει να λάμπει ακόμη περισσότερο.

Όταν ανάβουν οι πίνακες, τα έργα γίνονται διάφανα, διαφαίνονται οι σκιάσεις και ο εσωτερικός φωτισμός τα κάνει να μοιάζουν ακόμη πιο εντυπωσιακά. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε. Θα αγοράζατε ένα τέτοιο πίνακα;



Το διαβάσαμε στο pontos-news.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!