Μέση Ανατολή, Σόρος και Βαλκάνια!



 Το “Open Society” του George Soros προωθεί την ”Φυσική Αλβανία” εις βάρος Ελλήνων, Σέρβων και …Σκοπιανών 

Πριν αρκετούς μήνες και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του χρόνου που διανύουμε αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα της WikiLeaks πως οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια είχαν υιοθετήσει έναν “διπλό” ρόλο σχετικά με ορισμένα από τα Αραβικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής αλλά και της Βορείου Αφρικής
. Στη περίπτωση που ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε πως εκτός της Συρίας, όλα περίπου τα τυραννικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής αλλά και της Βορείου Αφρικής έτυχαν άμεσης υποστήριξης των ΗΠΑ για δεκαετίες.

Οι αντικαθεστωτικοί που σύντομα θα αναλάβουν τις τύχες των χωρών τους είχαν αφενός την παρότρυνση από τους γνωστούς κύκλους σε συνεργασία πάντα με τις ΗΠΑ (και ΝΑΤΟ), κυρίως όμως από το ίδρυμα National Endowment for Democracy, ένα ταμείο θεσμό που αντλεί 100 εκατ. δολάρια ετησίως από το Αμερικανικό Κογκρέσο και έχει κατηγορηθεί σαν το “μακρύ χέρι” της Ουάσιγκτον στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο αρκετών κρατών, από την Κεντρική Ασία έως τα Βαλκάνια και τη Λατινική Αμερική.


Όλα έβαιναν καλώς μεταξύ ΗΠΑ και τυραννικών καθεστώτων μέχρι που μπήκε ανάμεσά τους το σενάριο της “πολυπολιτισμικότητας” και εκείνο της “παγκοσμιοποίησης”.

Λίγο η δράση του Freedom House, λίγο οι γνωστές ανά τον πλανήτη ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και από το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών αλλά και από τον George Soros (μέσω του Ιδρύματος Open Society) έφεραν την αβεβαιότητα για αρχή στον Αραβικό κόσμο και στη συνέχεια το ντόμινο των εξεγέρσεων.


Τζορτζ Σόρος και Μπαράκ Ομπάμα

Η Ρωσική εφημερίδα Pravda δημοσίευσε στις 16 Νοεμβρίου, ότι ο γνωστός οικονομικός μεγιστάνας George Soros, σε συνομιλία του πίσω από μικρόφωνα και κάμερες, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ, Obama, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν ο Πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει αυτά που χρειαζόμαστε, ήρθε η ώρα να ψάχνουμε για άλλον”. Έναν Πρόεδρο που ο ίδιος με θέρμη υποστήριξε προεκλογικά το 2008, και όπως περιπαιχτικά αναφέρει η ρωσική εφημερίδα, βαρέθηκε, και θέλει τώρα να αλλάξει με κάποια άλλη…μαριονέτα.

Ο Σύμβουλος του George Soros, Michael Vachon, προσπάθησε να διασκεδάσει τότε τις εντυπώσεις θυμίζοντας πως οι δηλώσεις ήταν “off the record” και υποστήριξε πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης του George Soros. Ωστόσο το δημοσίευμα δεν σταματούσε τότε εκεί και συνεχίζοντας ανέλυε την ατζέντα του πολυεκατομμυριούχου, που περιλαμβάνει τους παρακάτω στόχους:

- Τη προώθηση των αμβλώσεων.

- Την υπεράσπιση πολιτικών ελευθεριών όσων θεωρούνται ύποπτοι για αντιαμερικανισμό.

- Την κατάργηση της θανατικής ποινής.

- Την αναβάθμιση κοινωνικών υπηρεσιών καθώς και αμνηστία στους λαθρομετανάστες.

- Την πολιτική και δικαστική υπεράσπιση των υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες.

- Ανοιχτά σύνορα, μαζική μετανάστευση και συρρίκνωση της τρέχουσας νομοθεσίας που εμποδίζει αυτή.

- Νομιμοποίηση οπλοκατοχής και χρήσης μαριχουάνας.

- Την προώθηση της ιδέας πως οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος δυνάστης.

- Τη χρηματοδότηση όλων των αριστερών υποψηφιοτήτων στις ΗΠΑ.

- Κατάργηση όλων των μέτρων ασφαλείας που πάρθηκαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

- Διακοπή κάθε στρατιωτικής δράσης από τις ΗΠΑ.

- Χρηματοδότηση και εκπαίδευση νέων ακτιβιστών με ηγετικές ικανότητες.

- Μείωση στρατιωτικών δαπανών των ΗΠΑ, και περικοπές στα εξοπλιστικά προγράμματα.

- Δωρεάν κοινωνική πρόνοια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις ΗΠΑ.

- Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ να εξαρτάται από τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

- Προώθηση του δόγματος “ριζοσπαστική οικολογία”.

- Προώθηση ορισμένων φυλετικών και εθνοτικών αποχρώσεων στις ακαδημίες και στους επιχειρηματικούς κύκλους.

Τέλος το δημοσίευμα, τις μισές φορές τουλάχιστον φορές τον αποκάλεσε ως… Schwartz (τον Σόρος), που είναι και το πραγματικό του όνομα, ενώ δεν παραλείπει να υπενθυμίσει πως είναι άθεος και πως μετά την εκλογή Bush το 2004, δημιούργησε την “Δημοκρατική Συμμαχία” που ουσιαστικά σημαίνει “Αμερικάνοι Μαρξιστές”.

Ο ρόλος του Τζορτζ Σόρος στα Βαλκάνια και τα Σκόπια

Ο πολυεκατομμυριούχος George Soros μέσω του πλούσιου ταμείου του Ιδρύματος Open Society, το οποίο έχει παρακλάδια στις περισσότερες χώρες της περιοχής, αξιοποίησε ανάλογα χορηγίες που ουσιαστικά σηματοδότησαν πολιτικές εξελίξεις ιστορικού χαρακτήρα στα Βαλκάνια.  

Στο ανοιχτό θέμα μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας στις αρχές ακόμη του προβλήματος, ενώ ο πολυεκατομμυριούχος George Soros στην αρχή υποστήριξε σθεναρά τη στάση των Σλάβων, έπαψε μετέπειτα να το κάνει με θέρμη όταν εκείνοι αρνήθηκαν στις μυστικές τότε διαπραγματεύσεις τον όρο και όνομα: ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτό συνέβη επί των πρώτων χρόνων της Προεδρίας Γκλιγκόρωφ, που ο ίδιος αργότερα με βάσεις μετέπειτα δηλώσεις του φάνηκε να απολογείται για εκείνη την απόφασή του. Και αυτό γιατί και η Ελληνική τότε ηγεσία του Κων/νου Μητσοτάκη ήταν σύμφωνη με τον όρο ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Σήμερα το Ιδρυμα Open Society του George Soros έχει έδρα στην πρωτεύουσα των Σκοπίων και έχει εξελιχθεί σε κανονικό βραχνά για την κυβέρνηση Γκρούεφσκι, μιας και από τότε που δεν εισακούσθηκαν από τους Σκοπιανούς τα σχέδιά του έχει θέσει επί τάπητος το ζήτημα της “Φυσικής Αλβανίας” (έτσι την ονομάζουν οι αλβανοί) που ουσιαστικά διαιρεί το μόρφωμα των Σκοπίων σε δύο μέρη, ενώ φέρνει λόγω διεκδικήσεων αναστάτωση και πιθανές εξελίξεις σε Κόσοβο και την δική μας Ήπειρο με το γνωστό θέμα της “Τσαμουριάς”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!