Τα μυστήρια της σελήνης: Πιθανά ερειπωμένα κτίσματα......



Ένα video που δημοσιοποιήθηκε το 2006 από την ισπανική τηλεόραση δείχνει περίεργα κτίσματα στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε, στη θάλασσα της Ηρεμίας. Τα κτίσματα κινηματογράφησε ένας αστροναύτης καθώς όλο το πλήρωμα προχωρούσε μέσα σε αυτά. Στη θαμπή εικόνα φαίνονται εγκαταλειμμένα και...


ερειπωμένα με πολύ προχωρημένη αρχιτεκτονική, μέσα από τα οποία διακρίνεται ένας από τους αστροναύτες του «Apollo 11» να συλλέγει υπολείμματα στην ύπαιθρο! Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση σε γράφημα που έκαναν οι Ισπανοί, η εγκατάσταση έχει μήκος εξήντα μέτρα και πλάτος εννέα.




 Στις 10 Δεκεμβρίου του 2006, ένας χρήστης του διαδικτύου με κωδικό όνομα Btimsah δημοσιοποιεί φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας που, όπως ισχυρίζεται, κατέγραψε δορυφόρος στην επιφάνεια της Σελήνης. Στις φωτογραφίες διακρίνονται δύο διαφορετικά κτίρια σε σχήμα πενταγώνου, αρκετά κυκλικά και δύο ημικυκλικά που τα ενώνει κάτι που μοιάζει σαν γέφυρα!


 Στις 23 Φεβρουαρίου του 2007, ο γνωστός Ιταλός ερευνητής UFO Φράνκο Τσέντι δημοσιοποιεί φωτογραφίες που απεικονίζουν μια ολόκληρη πόλη στη γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού! Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από ψηλά και φαίνεται ότι αποτελούν υλικό της NASA από μια επιχείρηση φωτογράφησης με τον κωδικό ‘’Clementine’’. Ο ερευνητής υπέβαλε σε ψηφιακή επεξεργασία το υλικό, ώστε να ζουμάρει τα πλάνα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθαρό, φαίνονται όμως δεκάδες κυκλικά, τετράγωνα και ορθογώνια κτίσματα τα οποία συνδέονται με τεράστιες σωληνώσεις!




Στις 29 Απριλίου του 2007, ένας άλλος χρήστης με το κωδικό όνομα Xuackeman δημοσιοποιεί video, που όπως ισχυρίζεται, τράβηξε ο κυβερνήτης του «Apollo 15» Αλ Ουόρντεν με φακό 35 mm από απόσταση 119 χλμ. από την επιφάνεια, περιμένοντας τη σεληνάκατο με τους δύο συντρόφους του. Απεικονίζει δύο πολύγωνα κτίσματα στον κρατήρα Τσιολκόφσκι και περιλαμβάνει γραφικές αναπαραστάσεις της NASA για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη, που μοιάζουν πολύ με όσα φαίνονται στο υλικό.


Προς το παρόν, η NASA δεν έχει πάρει θέση για τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Όμως στις 18 Νοεμβρίου του 2009, η NASA 'LCROSS / LRO Unmanned’’ δημοσιεύει υψηλής ανάλυσης φωτογραφία στα πλαίσια ανακάλυψης νερού που δείχνει, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, κρυστάλλινους πύργους πάγου πέρα από κάθε φαντασία. Πύργοι που μοιάζουν πάρα πολύ με τα κτήρια που δημοσιεύθηκαν 3 χρόνια πριν από τα ισπανικά κανάλια.




Γενικότερα έχουν παρατηρηθεί πάνω από 700 (!) παράξενοι σχηματισμοί εδάφους στην επιφάνεια της σελήνης, άλλοι σε σχήμα πυραμίδας ή κώνου, περίεργες τρύπες που δεν γνωρίζει κανείς το βάθος τους, αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος τεράστιος μονόλιθος.




http://himaira.blogspot.com/

Σχόλια

Ο χρήστης kapnos είπε…
Ωραίες φωτογραφίες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!