ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ

Το ΓΕΑ επιβεβαιώνει  για τις υπερωρίες!!!

Απάντηση στην αποκάλυψη του Onalert που αναμεταδόθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και Star,για τις υπερωρίες που πληρώνει το ΓΕΑ σε υπαλλήλους του αποσπασμένους σε …βουλευτές και κόμματα ,επιχειρεί να δώσει το ΓΕΑ! “Είναι νόμιμο” ,λέει και …καθαρίζει!

Μα δεν είπε κανείς ότι είναι παράνομο.Αν είνα σωστό κα ηθικό ,αυτή τη περίοδο που στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ και όχι μόνο ,”αναστενάζει” από τις απάνθρωπες περικοπές που έχει υποστεί να πληρώνονται …υπερωρίες σε αποσπασμένους υπαλλήλους σε βουλευτικά γραφεία,είναι το θέμα.

Κι επίσης:περισσεύει κόσμος στο ΓΕΑ για να δέχεται αποσπάσεις σε βουλευτές; Και τι είδους υπερωρίες κάνουν στους βουλευτές οι υπάλληλοι.

Ιδού η απάντηση του ΓΕΑ .Τα σχόλια δικά σας

“Σε απάντηση στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της 27 Οκτωβρίου 2011 των τηλεοπτικών σταθμών Mega και Star σχετικά με το έγγραφο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα On Alert και αφορά την «Κατανομή Πιστώσεων για Αποζημίωση Υπερωριακής εργασίας και Οδοιπορικών Εξόδων των Αποσπασμένων Υπαλλήλων σε Γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων Β’ Εξαμήνου 2011» σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
α. Η απόσπαση πολιτικών υπαλλήλων σε γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων είναι νόμιμη όπως προκύπτει από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι εν λόγω πολιτικοί υπάλληλοι αποσπάστηκαν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στη συνέχεια διατέθηκαν στα Γραφεία Βουλευτών και Πολιτικών Κομμάτων για γραμματειακή υποστήριξη.
β. Σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ οι εν λόγω πολιτικοί υπάλληλοι δικαιούνται κάθε μήνα έως και σαράντα πέντε (45) ώρες υπερωρίες ενώ το ύψος της μηνιαίας αποζημίωσης για τα οδοιπορικά έξοδα διαμορφώθηκε με τους νόμους Ν3833/10 και Ν3845/10 στα 344,15 €.
γ. Οι πολιτικοί υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί στα εν λόγω γραφεία μισθοδοτούνται από το ΓΕΑ και προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση υπερωριακής εργασίας και οδοιπορικών είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του ΓΕΑ υπογεγραμμένα από τον προϊστάμενό τους”. 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!