ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ….ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!!

Πολλάκις ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Α. Παπανδρέου (Γ.Α.Π) χρησιμοποιεί στις ομιλίες του τον όρο «Πατριώτης», «πατριωτικό καθήκον», «πατριωτισμός». Μάλιστα θεωρεί μόνο τον εαυτόν του πατριώτη, ότι μόνο αυτός επιτελεί το…πατριωτικό του καθήκον, σε αντίθεση με τους πολιτικούς του αντιπάλους και δη αυτούς που είναι κατά του μνημονίου και της κατά της υποταγής της πατρίδας στην τρόικα και το ΔΝΤ!!! Ξεπέρασε μάλιστα κάθε όριο όταν προ ημερών με ένα πρωτοφανές υβρεολόγιο κατά την ομιλία του στα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια προσπάθειά του για συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου ξεπέρασε σε υβρεολόγιο ακόμα και αυτόν τον Ανδρέα Παπανδρέου στις χειρότερες στιγμές του. Ο κ. Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους πάντες για απάτριδες και παρουσίασε ως μοναδικό πατριώτη σ’ αυτή τη χώρα τον ….εαυτό του! Όμως, πόσο πατριώτης είναι ο πολιτικός  που εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό υποσχόμενος ότι «…λεφτά υπάρχουν»! Πόσο πατριώτης είναι,  που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, περιτριγύριζε ανά την υφήλιο κατηγορώντας ευθέως και με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς αυτή τη περήφανη χώρα και τους πολίτες της! Είναι πατριώτης αυτός που – αποδεδειγμένα μετά τις δηλώσεις Στρος Καν - παρασκηνιακά οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στο μνημόνιο και σε όσα έχουν επακολουθήσει;  Είναι πατριώτης αυτός που, που υπονόμευσε και  υπέσκαψε ακόμα και πριν τις εκλογές τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που θα διασφάλιζε -πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελημάτων- δια παντός τις όποιες ορέξεις διαφόρων για τη Θράκη…; Είναι πατριώτης αυτός που έχει φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας, φτώχειας και εξαθλίωσης ένα ολόκληρο λαό, και επιπλέον υιοθετεί μια απαράδεκτη «πολιτική» κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη; Στρέφοντας όλους εναντίον όλων, πυροδοτώντας την κοινωνική πυριτιδαποθήκη με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τη Πατρίδα μας. Πόσο πατριώτης είναι ο Γ.Παπανδρέου,  που αρνείται ακόμη και σήμερα να διαψεύσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάνει την περιβόητη δήλωση στο Καναδά «λιγότερα στρέμματα γης για την Ελλάδα για να κοιμάμαι ήσυχος...». Αυτός ο «Πατριώτης»  κατηγορεί τους πάντες ως απάτριδες!!! Από την κοινωνία που την ονόμασε… συντεχνίες (δημοσίους υπαλλήλους, αναπήρους, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, εργαζόμενους στην καθαριότητα, φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματοβιοτέχνες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, ακόμα και τους δικαστικούς, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας), μέχρι την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει το σθένος να αρνείται την μνημονιακή πολιτική, την οικονομική κατοχή, την παραβίαση του Συντάγματος και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης ! Θέλει, ομολογουμένως, περίσσιο θράσος να κατηγορεί τους άλλους που αντιστέκονται στην εθελόδουλη, υποτελή και δουλόφρονα πολιτική του απέναντι στην Τρόικα και το ΔΝΤ. Ένας ως άνω πολιτικός (ο ΓΑΠ) που ομολογεί ότι είναι ΚΑΙ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, και αγωνίζεται γιαυτό…ξεπουλώντας  τη χώρα του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Πολύ περισσότερο όταν είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!!! Όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεφεύγει από το μυαλό του ότι το ποιος είναι πατριώτης , ποιος άπατρις και ποιος εθνικός μειοδότης, θα κριθεί -σε όλες τις εκφάνσεις του- από τον ελληνικό λαό και μόνο απ΄αυτόν! Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Η ώρα της λύτρωσης του λαού από τον  πασοκικό …ζυγό σε αγαστή συνεργασία με τη …διεθνή των τοκογλύφων της Τρόϊκας και του ΔΝΤ Και η ώρα αυτή πλησιάζει!!! Ίσως γι’ αυτό και ο Γ.Α. Παπανδρέου ο …πατριώτης , βρίσκεται σε κατάσταση πανικού…!
           

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!