Το ουίσκι και η "ανήλικη" 92χρονη

Πωλήτρια στην Αγγλία αρνήθηκε να πουλήσει ουίσκι σε ηλικιωμένη, καθώς ήθελε αποδείξεις για το ότι δεν ήταν... ανήλικη. "Με το ζόρι δείχνω 78" δήλωσε η 92χρονη
.
Είναι απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Essex της Αγγλίας. Υπάλληλος καταστήματος αρνήθηκε να πουλήσει στην 92χρονη ποτό, επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν... πάνω από 18 χρόνων.
Η Diane Taylor επισκέφτηκε το κατάστημα, για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι για τον γιο της, όταν η πωλήτρια της ζήτησε να επιδείξει δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο.
Η κυρία Taylor νόμισε προς στιγμήν ότι η υπάλληλος της έκανε φιλοφρόνηση, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν αστειευόταν, άνοιξε την τσάντα της και της έδειξε την κάρτα λεωφορείων ακόμα και την κάρτα δωρεάς αίματος.
Όμως, τίποτα από αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού η πωλήτρια επέμενε να δει απόδειξη της ηλικίας της.
Η 92χρονη γιαγιά έμεινε άναυδη και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. "Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι φαίνομαι λιγότερο από 25 χρόνων, με το ζόρι θα μπορούσε κάποιος να με θεωρήσει 78", είπε απελπισμένη.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος απολογήθηκε για το περιστατικό, αλλά δήλωσε ότι το προσωπικό δεν μπορεί να πουλήσει αλκοόλ χωρίς κάποιο αποδεικτικό ηλικίας.
Η κυρία τελικά αγόρασε το ποτό της από άλλο κατάστημα, ενώ δήλωσε πως είναι απόλυτα σύμφωνη με τον έλεγχο των νέων ατόμων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το παρατράβηξαν.   ΠΗΓΗ:News247.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ixy είπε…
That is crazy! What ever happened to some common sense?
Ο χρήστης aoratos είπε…
Dear Ixy,But it is a fact, but too

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!