ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ… ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
 αποκλειστικό!
Το νέο, ενιαίο μισθολόγιο προβλέπει ότι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι σε πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, πέραν του μσθού τους, θα απολαμβάνουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν σε 90  υπερωρίες μηνιαίως !!!
Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δημόσιοι υπάλλοι που στελεχώνουν τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται κατά 50% περίπου!!!
Ιδού πώς: Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ως γνωστόν εργάζονται 22 μέρες μηνιαίως Χ 8ώρες ημερησίως, τουτέστιν 176 ώρες το μήνα. Οι 90 επιπλέον ώρες που θα προστίθενται ως υπερωρίες στον μισθό των προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων στα βουλευτικά και υπουργικά γραφεία, αντιστοιχούν  σε περισσότερο από 50% αύξηση του μισθού τους!
Εάν δηλαδή ο εκάστοτε υπάλληλος αμείβεται με 20.000 € ετησίως, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι στα βουλευτικά γραφεία – υπουργεία, θα εισπράττουν 30.000 € το χρόνο!!!
Την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, είτε θα εισπράττουν συρρικνωμένους μισθούς είτε θα βρίσκονται στην εφεδρία, οι …ημέτεροι  των υπουργών και βουλευτών,  θα δουν ξαφνικά το πορτοφόλι τους να παραφουσκώνει!!!
Και «γ... τα υπουργεία σας» λέει το άσμα, με το οποίο συμφωνούμε και για έναν ακόμη λόγο:
Η Κυβέρνηση, αντί να στείλει νέο υπαλληλικό προσωπικό για να καλύψει τις 90 υπερωρίες μηνιαίως, εντός του κανονικού ωραρίου, προτιμά να μπουκώνει τα κομματόσκυλά της, στέλνοντας παράλληλα στην εφεδρία και στην  απόλυση χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.
Και σημειώστε ότι αυτές οι πρωτοφανείς αυξήσεις στο υπαλληλικό προσωπικό υπουργών-βουλευτών, δεν προβλέπονταν ούτε στο παλαιό Ν.3205/3, ούτε στον Ν.2470/97! ΠΗΓΗ:alldaysnews4you.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!