Στο δικό του (φανταστικό) κόσμο ο πρωθυπουργός



Στο δικό του (φανταστικό) κόσμο ο πρωθυπουργός

 

“Το σύνολο της κοινωνίας καταδικάζει τα επεισόδια” απεφάνθη ο πρωθυπουργός, από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου βρίσκεται για την διεθνή σοσιαλιστική βεγγέρα. 

Μάλιστα ο Παπανδρέου στη δήλωσή του κάνει λόγο για αυταρχισμό των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Ποιος μιλά;

Ο πολιτικός που κάθε μέρα με πρωτοφανή τρόπο και αυταρχισμό επιβάλλει στον ελληνικό λαό τις εντολές που παίρνει από την τρόικα.
Σύμφωνα λοιπόν με τον… λαοπρόβλητο πρωθυπουργό  το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.”Αυταρχισμός είναι η προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν τις απόψεις τους , διακόπτοντας παρελάσεις”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη κατηγόρησε αυτούς που διαιρούν τον Ελληνικό λαό, λέγοντας ότι τραυματίζουν τη Δημοκρατία και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας.
Δηλαδή κατά τον πρωθυπουργό οι διαμαρτυρίες των πολιτών και η αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, στην βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του, έγιναν… αυταρχικές συμπεριφορές…  ΠΗΓΗ:Kentrinews.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Anastazzzia είπε…
Η πλειοψηφία του κόσμου καταδικάζει και τους 300...Απλά θέλει να μην το βλέπει ή καλύτερα τον συμφέρει για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και τη μαύρη ανάπτυξη....
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΦΤΑΙΞΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΤΑΙΞΑΝΤΕΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!