Ακόμα γελάνε στο Λονδίνο…




Είναι πλέον αδιαμφισβήτητα παραδεκτό από όλους (εντός και εκτός Ελλάδας) αυτό που υποστήριζε εξ αρχής ο Αντώνης Σαμαράς.
Ότι δηλαδή το πρωταρχικό στοιχείο που χρειάζεται η χώρα μας προκειμένου να ξεφύγει από την λαιμητόμο της κρίσης, ακούει στη μαγική λέξη«ανάπτυξη».



Ανάπτυξη ,όμως, σημαίνει επενδύσεις και όπως είναι γνωστό το πρωταρχικό στοιχείο το οποίο εξετάζουν οι επενδυτές προκειμένου να τοποθετήσουν τα χρήματά τους, είναι η σοβαρότητα που διακρίνει τη χώρα τής υπό εξέταση επένδυσης…. Όλα τα υπόλοιπα κριτήρια έπονται από την στιγμή που το πρωταρχικό στοιχείο οριοθετείται ως υπαρκτό.

Δυστυχώς όμως για την χώρα μας, υπό την παρούσα κυβέρνηση, το στοιχείο της σοβαρότητας κρίνεται από τους διεθνείς επενδυτές ως …ανύπαρκτο!

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα της …ικανότητας (γιατί περί ικανότητας τελικά πρόκειται) της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να καλλιεργεί ….αρνητικό κλίμα και να εκπέμπει έντονα μια τραγική έλλειψη σοβαρότητας (που όχι μόνο αποτρέπει τους επενδυτές αλλά τους προκαλεί και …γέλια), είναι το συνέδριο που συνδιοργανώθηκε από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης (Πάγκαλος) και το «Invest in Greece» στην Αθήνα. Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις μαζί με το πρόγραμμα εστάλησαν στην … ελληνική γλώσσα (!) σε τουλάχιστον τέσσερα βρετανικά funds όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές.

Στο Λονδίνο -και όχι μόνο- ακόμα γελάνε! Ας μην αναρωτιόνται λοιπόν κάποιοι για ποιο λόγο ήταν λίγοι αυτοί που επέδειξαν ενδιαφέρον για το συνέδριο , το οποίο ως τραγική ειρωνεία είχε τον τίτλο «Ξεπερνώντας τα εμπόδια». Το εμπόδιο της τραγικής έλλειψης σοβαρότητας αυτής της κυβέρνησης δεν μπόρεσαν τελικά να το ξεπεράσουν….
http://www.politis-gr.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!