Και ο πρόεδρος Kennedy, θύμα των εξωγήινων;







Μια επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος John F Kennedy στον τότε αρχηγό της  CIA, και που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, περιγράφει πως ο πρώτος απαιτούσε να του δείξουν απόρρητα και άκρως διαβαθμισμένα έγγραφα σχετικά με το φαινόμενο των UFOs. Δέκα μέρες μετά την επιστολή, ο Kennedy δολοφονήθηκε.


Η απόρρητη αυτή επιστολή είναι μια εκ των δυο που συνέταξε ο Kennedy, απαιτώντας πληροφορίες για τα παραφυσικά φαινόμενα της 12ης Νοεμβρίου του 1963, και τα οποία η CIA έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά.

Οι επιστολές παραδόθηκαν στον συγγραφέα William Lester, μετά από αίτησή του στα πλαίσια του νόμου Freedom of Information Act. Ο Lester έμαθε για τη ύπαρξή τους στη διάρκεια ερευνών για το νέο του βιβλίο: A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier.

Το ενδιαφέρον του Kennedy για τους ιπτάμενους δίσκους, λίγες μόνον ημέρες πριν τη δολοφονία του, είναι πιθανό να ξεκινήσει μια ολόκληρη συνομωσιολογία. Οι διάφοροι ερευνητές του χώρου, ήδη άρχισαν να εικάζουν πως ο πρόεδρος δολοφονήθηκε προκειμένου να τον αποτρέψουν από το να μάθει την αλήθεια για τους εξωγήινους.

Σε μια από τις δυο  επιστολές, ο JFK γράφει προς τον διευθυντή της CIA ότι θέλει να δει συγκεκριμένα απόρρητα αρχεία για τους ιπτάμενους δίσκους.

Σε μια άλλη επιστολή, εκφράζει την επιθυμία του να συνεργαστούν οι Αμερικάνοι με την ΕΣΣΔ σε ζητήματα του διαστήματος.

Σύμφωνα με τον William Lester, το ενδιαφέρον του προέδρου μπορεί να είχε ως αφορμή τις ανησυχίες του για τις σχέσεις των ΗΠΑ με την ΕΣΣΔ. «Ανησυχούσε πολύ αφού πολλές εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων γίνονταν στη Ρωσία, και δεν ήθελε οι Ρώσοι να παρερμηνεύσουν τα UFOs, και να τα θεωρήσουν ως μορφή αμερικανικής επιθετικότητας, ή νέας αμερικανικής τεχνολογίας», λέει.

Από τη πλευρά τους, οι ασχολούμενοι με θεωρίες συνομωσίας ισχυρίζονται πως τα έγγραφα αυτά προσθέτουν ενδιαφέρον σε ένα άλλο αμφισβητούμενο αρχείο, με τη κωδική ονομασία «burned memo», που κάποιος ερευνητής ανακάλυψε στη δεκαετία του `90.

Το εν λόγω έγγραφο, που έχει σημάδια καψίματος, δόθηκε στον ερευνητή UFO  Timothy Cooper από κάποιον ανώνυμο της CIA, το 1999. Η γνησιότητά του όμως αμφισβητείται. Σε σημείωμα που συνόδευε τη διαρροή, ο ανώνυμος αποστολέας λέει πως εργάζονταν για τη CIA μεταξύ 1960 και 1974, και διέσωσε το έγγραφο από τη φωτιά, όταν η υπηρεσία του είχε αποφασίσει να καταστρέψει κάποια ευαίσθητα αρχεία. Στο έγγραφο αυτό, γίνεται αναφορά στον Lancer, που ήταν η μυστική κωδική ονομασία του προέδρου Kennedy στις μυστικές υπηρεσίες.

Στη πρώτη σελίδα, ο διευθυντής της CIA σημειώνει: «Όπως ξέρετε, ο Lancer άρχισε να ψάχνει τις δραστηριότητες μας, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε. Διατυπώστε τις απόψεις σας όχι αργότερα από τον Οκτώβριο. Η δράση σας σε αυτό το ζήτημα είναι κρίσιμη για τη συνέχιση ύπαρξης της ομάδας».

Ο τωρινός κάτοχος αυτού του εγγράφου, που το αγόρασε από τον Timothy Cooper το 2001, δήλωσε στην AOL News ότι αυτό αποδεικνύει πως μόλις ο JFK άρχισε να ρωτά για τα UFOs, «η CIA τον καθάρισε».



Daily Mail


http://www.dailymail.co.uk/news/article-1378284/Secret-memo-shows-JFK-demanded-UFO-files-10-days-assassination.html  Αναδημοσίευση απο,ANTINEWS

Σχόλια

Ο χρήστης Κατασκευη Ιστοσελιδων είπε…
Αχ,αυτή η τσίχλα με τους εξωγήινους...Πάντως τα έχουν καταφέρει να κάνουν πλύση εγκεφάλου και έχουν κάνει τους πάντες να το πιστέψουν...ΕΛΕΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!