157 χρονών γυναίκα εν ζωή.

Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος και τη σύνθεση του ολοένα αυξανόμενου πληθυσμού της Ινδονησίας παραμένουν, παρά την εθνική απογραφή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, αλλά αυτό που δεν μπορεί να μείνει ασχολιάστο είναι η «ανακάλυψη» μιας γυναίκας…157 ετών. 

Οι υπεύθυνοι της απογραφής δήλωσαν πως πιστεύουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι γεννήθηκε το 1853, τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο της η Τραβιάτα του Βέρντι, που ξέσπασε ο Κριμαϊκός Πόλεμος και τοποθετήθηκαν οι πρώτες πινακίδες στις διασταυρώσεις του Σαν Φρανσίσκο.

«Δεν υπάρχουν αυθεντικά δεδομένα που να αποδεικνύουν την ηλικία της, αλλά αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς της και την ηλικία της υιοθετημένης κόρης της, που σήμερα είναι 108 ετών, τότε δύσκολα μπορείς να αμφιβάλλεις,» υποστήριξε ο Jhonny Sardjono, της στατιστικής υπηρεσίας.
Το μοναδικό άτομο που αποδεδειγμένα πέρασε τα 120 χρόνια ήταν η Γαλλίδα Jeanne Calment, η οποία πέθανε το 1997 σε ηλικία 122 ετών.
Η αιωνόβια γυναίκα από τη Νότια Σουμάτρα, παρά τα χρόνια της, εξακολουθεί να κάνει δουλειές στο σπίτι, ενώ δήλωσε πως όλη της τη ζωή κάπνιζε τσιγάρα από γαρύφαλλο. Έχει εκπληκτικό μνημονικό, βλέπει πεντακάθαρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ακοή της και μιλάει άπταιστα Ολλανδικά -η Ινδονησία ήταν ολλανδική αποικία για εκατοντάδες χρόνια, μέχρι το 1945.Η κυρία Turinah δήλωσε ότι είχε κάψει όλα τα έγγραφα ταυτοποίησής της το 1965, ώστε να μην κατηγορηθεί πως σχετίζεται με το τότε κομμουνιστικό πραξικόπημα.
Πηγή: http://periergaa.blogspot.com/2011/04/157.html

Σχόλια

Ο χρήστης iliolousti είπε…
Ουάου!!! Μήπως να αρχίζαμε και εμείς να καπνίζουμε τσιγάρα από γαρύφαλλο?
Ο χρήστης aoratos είπε…
Ε....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εκει μαλλον αποσκοπουσε το δημοσιευμα τους..

να αρχισουν οι ελαφροι στο μυαλο να καπνιζουν ...χαχαχαχαχαχα..

τωρα εαν ειναι αληθεια για την ηλικια της.. τι να πω.. μεγεια της με χαρα της..

σας ευχαριστω για τα σχολια..

να ειστε παντα καλα..

καλο ξημερωμα..

καλη ανασταση...
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΗ queen in red,ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ο χρήστης Παραμυθία και Ασυμβίβαστη είπε…
ε μακαρι να φταναμε στηνν ηλικια της και να μην αντιμετωπιζαμε κανενα προβλημα υγειας! η συγκεκριμενη πρεπει να ειναι καλη πηγη ιστορικων πληροφοριων!
Ο χρήστης Δημιουργια Ιστοσελιδων είπε…
Αποκλείεται να είναι αλήθεια!!!!!Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση!!!Η γυναίκα άντε να είναι 105...Ειναι δυνατόν να ειναι 157 και να είναι σε τέτοια κατάσταση???Και καπνίζει και τσιγάρο......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!