Ζώδια Της Ημέρας!!



ΖΩΔΙΑ, 23 Aπριλίου 2011
Καλή Ανάσταση

ΚΡΙΟΣ

Θα νοιώσετε σήμερα ιδιαίτερα πιεσμένοι, αγχωμένοι και πολύ μακριά από τα όνειρα σας και τις επιδιώξεις που σας γεμίζουν. Φανείτε πιο συνεργάσιμοι στα επαγγελματικά σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Προσπαθήστε κάποια οικονομικά ζητήματα να τα προσέξετε. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που θα σας ζημιώσουν στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα είτε για τον εαυτό σας είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα επιλέξετε την κατάλληλη. Θα κλείσετε συμφωνίες και θα κάνετε συζητήσεις με μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην εργασία σας ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Μην δίνετε σημασία σε προβληματικά πρόσωπα που ανακατεύονται στην ζωή σας και επηρεάζουν τα σχέδια και τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρχει ανησυχία και έντονα σχόλια στην δουλειά σας που πολλά από αυτά μπορεί να μην έχουν βάση. Οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα δεν θα λείψουν, αλλά περιμένετε λίγο και μην αφήνετε το άγχος σας να μεγαλοποιήσει τις δυσκολίες. Βελτιώνετε η επικοινωνία σας με το σύντροφο σας. Αυξάνονται οι επαγγελματικές απαιτήσεις των προϊσταμένων σας και χρειάζεται να είστε αρκετά διπλωματικοί αυτό το διάστημα για να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό σας ξεκινάτε να δρομολογήσετε νέα σχέδια. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους και εξουσίας και θα διευθετήσετε τις υποθέσεις σας. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προοπτικές για καινούργιες γνωριμίες και οι άλλοι σας βοηθάνε στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Τα οικονομικά σας φαίνεται πως θα ενισχυθούν τώρα με την καλή διαχείριση που κάνετε. Διασκεδάστε και απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ

Θα προβληματιστείτε έντονα για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας τα όποια θα πρέπει τώρα να τα διαχειριστείτε με σύνεση. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο και μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά σας πρόσωπα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα μελλοντικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναθεωρήσετε και θα απομακρύνετε καταστάσεις και πρόσωπα που σας έφερναν εμπόδια. Θα κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση αναζητώντας λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις και μια αιφνίδια ανατροπή ενός βασικού σας σχεδίου θα χαρακτηρίσει αυτές τις ημέρες. Μην αναβάλετε ενέργειες που θα προωθήσουν γρηγορότερα τις προσδοκίες σας. Το διάστημα αυτό θα εργαστείτε σκληρά, θα διεκδικήσετε την επιτυχία και θα έχετε επαγγελματική καταξίωση.

ΖΥΓΟΣ

Θα αποφασίσετε να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας χρησιμοποιώντας την λογική σας και το ένστικτο σας. Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας, έχετε απομακρυνθεί αρκετά από κάποια δικά σας άτομα. Σταματήστε τις έντονες αντιπαραθέσεις με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντος σας λόγω της επιθυμίας σας να αποκοπείτε από όσα σας καταπίεζαν. Θα είστε αισιόδοξοι και με τις νέες ιδέες σας θα πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αλλάξουν κάποια από τα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα με κάποιο άτομο. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας αναζωογονήσουν. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για νέες γνωριμίες και μία νέα γνωριμία μπορεί να μετασχηματιστεί σε σταθερή σχέση. Μετριάστε τις απαιτήσεις σας και τη ζήλια σας και προσέξτε σχόλια και παρεξηγήσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην απογοητευθείτε αν κάποια προσδοκία σας δεν πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε κάποια θέματα και αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Ένα έκτακτο πρόβλημα θα σας απασχολήσει που θα απαιτήσει υπομονή και χρόνο. Θα δεχτείτε επιθετική συμπεριφορά από τρίτους γι’ αυτό φανείτε προσεκτικοί. Μην εμπλέκεστε σε σχόλια που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν αργότερα. Προτάσεις που θα σας γίνουν εξετάστε τις με προσοχή και σοβαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φανείτε υπομονετικοί γιατί θα ξεκινήσουν ανακατατάξεις και αλλαγές που απαιτούν από εσάς ψυχραιμία. Τώρα θα θέλετε να δείξετε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ποικίλους τρόπους και θα νιώθετε ευτυχισμένοι. Θα μπορέσετε να φέρετε πολλά πράγματα που σας δυσκόλευαν σε αίσιο τέλος. Μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας χωρίς να αγχώνεστε. Αν χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματα σας, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ανοίγεστε πολύ στα οικονομικά σας γιατί θα σας απασχολήσουν χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μην αφήνετε τον εαυτό σας να κάνει λάθος επιλογές. Αν επιδιώκετε να πετύχετε κάτι καλύτερο θα πρέπει να αγωνιστείτε για να διαφυλάξετε ό, τι έχετε κερδίσει κάνοντας υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Θα δημιουργηθούν κάποιες περαστικές αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Η επίτευξη των στόχων σας θα ανεβάσει την διάθεση σας με αποτέλεσμα να απογειωθεί η δημιουργικότητα σας και οι σχέσεις σας να πάνε καλύτερα. Δείξτε δυναμισμό και διώξτε όποιες ανασφάλειες και φοβίες έχετε προκειμένου να δώσετε ώθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όποια φιλόδοξα σχέδια και αν έχετε στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε χωρίς δυσκολία. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τι συμβαίνει μέσα σας.

http://www.e-zwdia.gr/s/zwdia/simera/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!