ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ










Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

Γελοιοποιήθηκε ο αρχιτέκτων των ...100 ημερών.!

Δεν είμαι σίγουρος για το αν ο τίτλος της ανάρτησης θίγει τον ...Αρχιτέκτονα, ή όλους εκείνους που πίστεψαν σ'αυτόν.
Κι' όμως.!
Υπήρξαν ..."νοήμονες" Έλληνες που πίστεψαν ότι ένας δοκιμασμένος "πολιτικός" της σχολής του "δώστα όλα", αλλά και της νεοφώτιστης ...πράσινης ανάπτυξης, θα μπορούσε να αναστρέψει το τόσο αρνητικό για την Ελλάδα κλίμα, σε χρονικό διάστημα ...100 ημερών.
Οποία νοσηρή παραίσθησις.!
Η παταγώδης, ήδη, κατάρρευση του σαθρού προπαγανδιστικού οικοδομήματος του PASOK περί της δήθεν "υψηλής ετοιμότητος" του ...Κινήματος ν' αντιμετωπίσει με το περιβόητο ...σχέδιο των 100 πρώτων ημερών τα επείγοντα προβλήματα του τόπου, είχε προσλάβει από νωρίς διαστάσεις γελοιοποίησης του πράσινου αρχιτέκτονος...
Περιττή εκ προοιμίου η ολοκλήρωση του ...ψυχοτρόπου χρονοδιαγράμματος των ...100 ml (!)
Τα ...δήγματα μια ..."λιάδας" κατάστασης είχαν εμφανισθεί απ΄τη στιγμή που ο αρχιτέκτων διαπίστωσε πως ..."λεφτά υπήρχαν".
Βεβαίως, υπό την επήρεια της ψυχοτρόπου ...δίψας για εξουσία, και μέσα στον παραλογισμό που αυτή καθ' εαυτή δημιουργεί, είχε πεισθεί προφανώς κι' ο ίδιος περί της αληθείας του ...ψεύδους.
Μετά τον παραλογισμό -ξαναγράφαμε- της αντιμετώπισης των φορολογουμένων πολιτών απ' την καθοδηγούμενη, αποθρασυμένη δημοσιοϋπαλληλία ως οιονεί απατεώνων με τα τέλη των πινακίδων των Ι.Χ., ήρθε προχθές και η πρωτοφανής ενέργεια των κυβερνώντων να ...μεταθέσουν στο μέλλον την φορολόγηση σύγχρονων δικαιοπραξιών, ως οι γονικές παροχές και οι μεταβιβάσεις ακινήτων, χωρίς οι πολίτες να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ύψος αυτής της φορολόγησης!
Η μεθόδευση υποδηλώνει πέραν των άλλων και την νοοτροπία των κυβερνητικών ...επιστημόνων, νοοτροπία επικίνδυνη για μια ευνομούμενη πολιτεία, που αμφισβητεί στην πράξη την υποχρέωση του κράτους για σταθερό και σαφές φορολογικό πλαίσιο...
Οποίον νοσηρόν παράδοξον.!
Με δεδομένη την άνευ προηγουμένου εκδηλούμενη εκ των κυβερνώντων μας γελοιότητα, αλλά και τον εκ της Ε.Ε. οικονομικό βρόγχο να μας σφίγγει ασφυκτικά όλο και περισσότερο, τα ποσοστά δημοτικότητος του ...αρχιτέκτονος διαρκώς ανεβαίνουν.
Εμφανής πλέον και ...εντός των πυλών ο φόβος, ότι πορευόμεθα σε τραγικά δυσκόλους ατραπούς με άδηλο βεβαίως προορισμό...
Π.Ν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!