Θράκη: Μετά τον Αμερικανό Πρέσβη, στο στόχαστρο και η Γενική Πρόξενος από το Τουρκικό Προξενείο

 

Την τελική φάση της άσκησης ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 21» (THRACIAN COOPERATION – 21, εκτός από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Άγγελο Ιλαρίδη, τον Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματο Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελο Χουδελούδη, παρακολούθησε και η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ.Elisabeth K.Lee, και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον «στρατό» του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη.

Στην προσευχή της Παρασκευής στοχοποιήθηκε για ακόμη μια φορά ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, όπως και η Αμερική λόγω της νέας σχέσης που δημιουργείται με την Τουρκία από την διοίκηση Μπάιντεν. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις τα κυρήγματα μίσους των ψευτοχοτζάδων, κατά παραγγελία της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, δεν διέφεραν σε τίποτα τα βίντεο από τα κηρύγματα των Τζιχαντιστών.

Όσο και αν οι άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή καθησυχάζουν μέσω καναλιών επικοινωνίας τους Αμερικανούς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει αφού οι ψευτοχοτζάδες προσπαθούν με την σειρά τους να αποδείξουν τον παραγοντισμό που ασκούν για καθαρά οικονομικό όφελος.

Αυτή την φορά δεν δίστασαν να επιτεθούν και στην Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ.Elisabeth K.Lee για την παρουσία της στο Πετροχώρι Ξάνθης. Μια γυναίκα στην Θράκη, Αμερικανίδα με ισχυρή θέση και προσωπικότητα, δεν είναι καθόλου καλή εικόνα για τους διακινητές μίσους. Οι επιθέσεις στο πρόσωπο της έγιναν την ίδια ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος απέσυρε την Τουρκία από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

https://www.viadiplomacy.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!