ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!


1407580933-gif

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε φιλοπολεμικό ντελίριο έχουν αναδυθεί τουρκικά ΜΜΕ με επίκεντρο προκλητικά διεκδικούμενες περιοχές μεταξύ της ελληνικής νήσο Κω και των τουρκικών ακτών, καθώς και της Χίου με το Γαιδουρονήσι και των απέναντι τουρκικών ακτών.

adalar-isgal-altinda
Λαδί κυριολεκτικά στην φωτιά ρίχνουν οι αλλεπάλληλοι χάρτες που προβάλλονται από τον τουρκικό τύπο, και οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να δείχνουν ακόμα και την νήσο Ζουράφα στο βόρειο Αιγαίο, που βρίσκεται ανατολικά της Σαμοθράκης και γύρω από την οποία έχουν σημειωθεί κατά καιρούς διάφορα επεισόδια με τους Τούρκους, υπό τουρκική κυριαρχία, με μια τουρκική σημαία.
zurafa-adasi
Επίκεντρο της τουρκικής επιθετικότητας είναι και το Φαρμακονήσι, το οποίο αν και ανήκει στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων τα οποία δόθηκαν στην Ελλάδα από την Ιταλία, θεωρείται τουρκικό έδαφος και ότι ανήκει στη νομαρχία του Αϊδινίου.
Σύμφωνα με τις τουρκικές απόψεις όπως τις προβάλλουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η κατάσταση άρχισε να… «εκτραχύνεται» από το 2004 όταν οι Έλληνες άρχισαν συστηματικά να εποικίζουν τα τουρκικά νησιά στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα στάτους κβο, το οποίο όμως είναι για τους Τούρκους παράνομο και τώρα ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η νομιμότητα με την αποκατάσταση της τουρκικής κυριαρχίας στα νησιά αυτά.
Δημοσιεύματα με άκρως προκλητικούς και ανθελληνικούς τίτλους, όπως αυτό της ισλαμικής Yeni Çağ, ότι οι Έλληνες «εισβολείς» έχουν καταλάβει τουρκικά νησιά, έρχονται στην δημοσιότητα με όλο το φιλοπόλεμο κλίμα που δημιουργούν.
20161003115432_basliksiz-24
Τα ερωτήματα που εγείρονται σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι πάρα πολλά και κυρίως γιατί η Άγκυρα διάλεξε αυτή την δεδομένη στιγμή και ενώ στο υπογάστριο έχει πολλά προβλήματα με την Συρία, να προκαλεί αυτή την ανθελληνική υστερία.
Η εξήγηση ότι γίνεται για εσωτερική κατανάλωση μέχρι ενός σημείου μπορεί να γίνει δεκτή, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργείται δείχνει πως υπάρχει κάποιο σχέδιο εντεταλμένο για πλήγματα προς τα δυτικά σαν εξισορρόπηση των πληγμάτων από τα ανατολικά.
saygi-ozturk
Να μην ξεχνάμε αλώστε ότι στις ΗΠΑ ο Ερντογάν μετά τον Έλληνα πρωθυπουργό είχε μυστική συνάντηση με τους κυρίους Κίσινγκερ και Ρότσιλντ γνωστούς … «φιλέλληνες»!
Να θυμηθούμε τι έλεγαν προφητικά οι Άγιοι Γέροντες!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr.http://nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!