ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ» ΟΠΛΟ. Βόμβα EMP ενδέχεται να κατέχει η Β Κορέα το 2015




Όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού τα οποία μπορούν να παραλύσουν στην κυριολεξία μια χώρα μέσα σε νανοδευτερόλεπτα ενδέχεται να αποκτήσει η Β. Κορέα μέχρι το 2015.
Πρόκειται για το χειρότερο εφιάλτη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ν. Κορέας καθώς  η τεχνολογία υπάρχει και είναι προσιτή.

Οποιαδήποτε έκρηξη πυρηνικού όπλου μεσαίας έως χαμηλής ισχύος από τρομοκράτες ή κράτη παρίες όπως η Β Κορέα, μπορούν να προκαλέσουν την εκπομπή ενός Η/Μ παλμού εξαιρετικά υψηλής ισχύος που εκπέμπεται σε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά προκαλώντας πλήρη αδρανοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου και κάψιμο όλων των μικροτσίπ ηλεκτρικών συσκευών.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, όχημα αεροσκάφος και ότι άλλο λειτουργεί ψηφιακά σταματάει στέλνοντας στην κυριολεξία τον πληθυσμό στην «εποχή του Λίθου»!
Η καταστροφή κάθε μικροτσίπ και ηλεκτρικού κυκλώματος σημαίνει αυτομάτως στην εποχή της πλήρους εξάρτησης από την τεχνολογία, ότι η υποδομή ενός κράτους καταρρέει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα  με πλήρη διακοπή υδροδότησης, ρεύματος, μεταφορών, τηλεπικοινωνιών ακόμη και παραγωγής τροφίμων προκαλώντας έτσι εξάντληση αποθεμάτων μέσα σε 3 μέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Σε ένα κόσμο που βασίζεται σε κινητά τηλέφωνα,, laptop και I phone μια τέτοια επίθεση απλά θα διακόψει κάθε δραστηριότητα προκαλώντας χάος και κατάρρευση υποδομών, οικονομίας και κρατικού μηχανισμού.
Η επίθεση της Βοστόνης απέδειξε ότι ακόμα και μια πρωτόγονη βόμβα μπορεί να φέρει σε απόγνωση το πιο προηγμένο τεχνολογικά κράτος στον κόσμο.
Η επίμαχη αναφορά της υπηρεσίας Εθνικής ασφάλειας NSA που υποβλήθηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ  αναφέρει ότι χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία είναι ικανές να επιτεθούν με βόμβες EMP σε αμερικανικό έδαφος με χρήση βαλλιστικών πυραύλων ενώ άλλα κράτη όπως η Β. Κορέα, θα αναπτύξουν ανάλογη δυνατότητα μέχρι το 2015.
Στη λίστα των πιθανών χρηστών περιλαμβάνεται η Γαλλία, το Ισραήλ, το Πακιστάν, η Ινδία, η Μ. Βρετανία, το Ισραήλ  και η Νότιος Κορέα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!