Τα μεγαλύτερα projects του κόσμου που βρίσκονται υπό κατασκευή



Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτούν οι ειδικοί, προτού κατασκευάσουν και ολοκληρώσουν ένα έργο. Τα πιο επιτυχημένα projects μπορούν να φέρουν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός.
AdTech Ad

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα μεγαλύτερα έργα παγκοσμίως, τα οποία βρίσκονται μέχρι στιγμής υπό κατασκευή:
 








ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Κόστος κατασκευής: 150 δισ. δολάρια
Tο πιο ακριβό μεμονωμένο στοιχείο που κατασκευάστηκε ποτέ, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη με ταχύτητα πάνω από 300 χιλιόμετρα. Η επέκταση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού συνεχίζεται, με την τρέχουσα προγραμματισμένη κατασκευή να εκτιμάται σε 60 δισ. δολάρια, ενώ οι πρόσθετες επεκτάσεις έως το 2020 προβλέπεται να φθάσουν το 1 τρισ. δολάρια.
 








AL MAKTOUM INTERNATIONAL AIRPORT

Κόστος κατασκευής: 82 δισ. δολάρια
To Ντουμπάι είναι γνωστό για τα μεγάλα του έργα. Το Al Maktoum International Airport, το οποίο άνοιξε το 2010 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2018, θα είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο, όσον αφορά το μέγεθος και τον όγκο των επιβατών. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορεί να φιλοξενήσει 200 αεροσκάφη και 160 εκατ. επιβάτες το χρόνο.
 








ΕΡΓΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ

Κόστος κατασκευής: 78 δισ. δολάρια
Το συνολικό κόστος αυτού του έργου μπορεί να αυξηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως και περιλαμβάνει την κατασκευή τριών τεράστιων καναλιών, τα οποία θα μεταφέρουν νερό πάνω από 11 εκατομμύρια άνθρωποι στην πρωτεύουσα της Κίνας.                                                                                             http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!