Ανήλικοι του ISIS εκτέλεσαν τρεις Κούρδους που κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία



Ιανουάριος 9, 2017. 18:16

Η εξτρεμιστική ομάδα του Ισλαμικού κράτους (ISIS) εκτέλεσε την Κυριακή τρεις νέους άνδρες στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ στη βορειονατολική Συρία.


Τα θύματα κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία υπέρ των κουρδικών δυνάμεων YPG και εκτελέστηκαν από χέρια ανήλικων –στρατιωτών του ISIS, που είναι γνωστά ως ‘λιονταράκια του Χαλιφάτου’.



Σε βίντεο  που αναρτήθηκε  στο διαδίκτυο παρουσιάστηκε η εκτέλεση των Κούρδων από τα παιδιά – στρατιώτες,  που χτυπώντας τα θύματά τους φώναζαν «Αλλαχού Ακμπάρ».



Οι εκτελέσεις έγιναν σε μια παιδική χαρά στην έρημο της Ντέιρ αλ Ζορ, όπου ο 9χρονος Αμπού Μουάζ αλ Σάμι, μέλος της ομάδας ‘λιονταράκια του Χαλιφάτου’ αποκεφάλισε ένα από θύματά του με μαχαίρι, όταν τον διέταξε ένας αξιωματικός του ISIS.



Ο 13χρονος  τζιχαντιστής Χατάμπ αλ Καμισλί αποκεφάλισε ένα άλλο άτομο όπως έδειξε το βίντεο. Μιλώντας στην κάμερα ο Χατάμπ είπε ότι ο αδελφός του σκοτώθηκε από Κούρδους στρατιώτες και η αποκεφάλιση αυτού του κατασκόπου ήταν η εκδίκησή του .



Η πιο συγκλονιστική στιγμή του βίντεο ήταν όταν ένα 4χρονο αγόρι πυροβόλησε τον τρίτο στο κεφάλι και στη συνέχεια φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ»



Σύμφωνα με το δίκτυο  “Deir ez Zor 24”   τα ανήλικα παιδιά έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους εξτρεμιστές του ISIS.



“Το ISIS έχει απαγάγει παιδιά και τα αναγκάζει να ενταχθούν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχάντ στη Ράκα, στην Εζ Ζόρ και τη Μοσούλη. Αναγκάζονται να κάνουν τέτοιες φρικαλεότητες για λογαριασμό του αυτοαποκαλούμενου Χαλιφάτου του ISIS", είπε ο Αμπού Λάιλα διευθυντής του δικτύου Deirezzor24.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!