Πρωτοφανής τουρκική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας

Πρωτοφανής τουρκική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας

Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΡΙΚ.

Σε μια πρωτοφανή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου υποστηρίζει επίσης ότι «Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι».


Ο Γιγίτ Μπουλούτ μιλώντας σε εκπομπή του TRT Haber, είπε: «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα».
Πρωτοφανής τουρκική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας
Ανέφερε επίσης: «Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν το ΔΝΤ και η ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά», είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ και πρόσθεσε: «Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί».

Ο Γιγίτ Μπουλούτ ανέφερε μάλιστα: «Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί αλλά ο πατέρας μου με πήρε και μου είπε: Τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες, αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου, δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του».

Ο Μπουλούτ τόνισε ότι οι Τούρκοι με τους Έλληνες δεν έχουν οποιανδήποτε διαφορά. «Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Με τους Ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το Βατικανό».
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!