ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΡΩΤΑ… ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

louketa

Το Παρίσι έχει ταυτιστεί με τον έρωτα, τον ρομαντισμό και την τέχνη. Δυστυχώς, όμως, μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα, που «ράγισε» την καρδιά σε δεκάδες επισκέπτες.
Στο πεζοδρόμιο που εκτείνεται πάνω από τον ποταμό Σηκουάνα, η παράδοση ήθελε τα ζευγάρια να «κλειδώνουν» για πάντα την αγάπη τους με κλειδαριές που κρεμούσαν κατά μήκος της γέφυρας των Τεχνών.
Εργαζόμενοι του δήμου της πόλης άρχισαν να απομακρύνουν τα λουκέτα- σύμβολο της αιώνιας αγάπης των ζευγαριών, καθώς το υπερβολικό βάρος τους εκτιμάται ότι αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.
Μάλιστα, κάτω από το «βάρος όλη αυτής της αγάπης» κατέρρευσε το περασμένο έτος ένα τμήμα της γέφυρας, που ζύγιζε συνολικά 440 λίβρες. Πάντως, η έκκληση των αρμοδίων για μη περαιτέρω επιβάρυνση της γέφυρας με «λουκέτα αγάπης» δεν έχει βρει αντίκρυσμα.
Το δημοτικό συμβούλιο του Παρισιού αποφάσισε να αντικαταστήσει το συρμάτινο πλέγμα με τις κλειδαριές με τζάμι, γεγονός που προκάλεσε τη λύπη και την απογοήτευση όσων ήθελαν να «κλειδώσουν» την αγάπη τους με ένα παντοτινό ενθύμιο του έρωτά τους.
Παρόλο που τα «λουκέτα αγάπης» θα απομακρυνθούν από τη γέφυρα, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι αυτά θα ανακυκλωθούν.                                                                                                                                  http://www.freesocial.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!