Περιμένετε κάτι απο αυτούς; Tι χαρούμενοι άνθρωποι που είστε;


 





 Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ένας κοιμόταν όρθιος στη Νταβός και ο άλλος ο Γκούφη δεν ξέρει που να βάλει τα χέρια του. Δεν είναι μόνο ο ένας ανόητος, είναι και οι δύο ανόητοι. Για την ακρίβεια δεν βλέπουμε κανέναν στο παρόν πολιτικό σύστημα που να μην είναι ανόητος, γραφικός, τεμπέλης και επιρρεπής στη βλακεία και στη νοθεία. Αν τους πείτε και βλήματα, μάλλον για αυτούς αυτό είναι κολακία.
Είναι απομεινάρια μιας άλλης εποχής, που συνεχώς βουλιάζει τη χώρα μη εφαρμόζοντας αυτά που πρέπει, την ώρα που πρέπει. Όλοι τους ζούν στην άγνοια τους, είναι πολιτικοί μιας χρήσης και σαφώς εξυπηρετούν συμφέροντα. Νομίζουν ότι η πολιτική είναι ποδόσφαιρο με θύρες 7, 13 κλπ.

Απο την άλλη πλευρά ο κάθε Μήτσος στην Ελλάδα θέλει να γίνει Πρωθυπουργός και την έχει δεί σοφός και πανμέγιστος. Δημοσιογραφία του Κ, δικαιοσύνη πολλών ταχυτήτων και επιστήμη της πλάκας. R&D για γέλια. Ας μη μιλήσουμε για τις καινοτομίες που γίνονται στην Ελλάδα. Όλες είναι για το θεαθήναι. Το ΕΣΠΑ η κυβέρνηση θα το μοιράσει χωρίς εγγυήσεις! Αυτά στη Γερμανία τα ξέρουν;
Δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα με αυτή τη λογική και με αυτά τα κατάλοιπα του μεσαίωνα, όπου οι άρχοντες μάζευαν όλα τα λεφτά και δεν πλήρωναν ποτέ φόρους ενώ ο λαός κοιμόταν όρθιος και  πίστευε σε ξόρκια και μάγισσες.
Η χώρα είναι σε τραγική κατάσταση και οι λαπάδες της πολιτικής νομίζουν ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Δεν βλέπουμε να υπάρχει ελπίδα. Η αντίστροφη μέτρηση της διάλυσης της χώρας έχει ξεκινήσει πρίν απο το 2010 και πολλοί θα έπρεπε να ήταν μέσα στη φυλακή.
Δεν κάνουν αυτοί για τη χώρα. Δεν κάνουν. Είναι κοντοί και λίγοι. Δεν μπορούν να σταθούν δίπλα στους άλλους στην ΕΕ. Είναι καθυστερημένοι και αμόρφωτοι. Δεν έχουν την ικανότητα να καταλάβουν όλες τις παραμέτρους του προβήματος, του κάθε προβλήματος.
Τί άλλο να πούμε για να περιγράψουμε  αυτή τη κακώς κείμενη λειτουργική πραγματικότητα; Μια εναλασσόμενη παρουσία ηλιθιότητας στην ηγεσία της χώρας μας είναι μια βόμβα στο Ελληνικό Σύνταγμα και στα θεμέλια της ΕΕ. Πρέπει να φεύγουν.                                                   http://zcode-gr.blogspot.jp/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!