Μητσοτάκης για την παράσταση με κείμενα Ξηρού: Δημιουργούν κλίμα συμπάθειας σε δολοφόνο

 Μητσοτάκης για την παράσταση με κείμενα Ξηρού: Δημιουργούν κλίμα συμπάθειας σε δολοφόνο
Την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει παράσταση βασισμένη σε κείμενα του Σάββα Ξηρού σχολιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Εκτός από πολιτικοί είμαστε και άνθρωποι. Προσωπικά, έχω βιώσει, μέσα στην ίδια μου την οικογένεια, τι σημαίνει να σου σκοτώνουν, άνανδροι δολοφόνοι, έναν άνθρωπο που αγαπάς με όλη σου την καρδιά» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.

«Και τούτη την ώρα νοιώθω έντονη την ανάγκη να πω, ότι η επιλογή του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει - με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου - παράσταση, βασισμένη και σε κείμενα του ισοβίτη τρομοκράτη Ξηρού, αποτελεί προσπάθεια δημιουργίας κλίματος συμπάθειας προς το δολοφόνο και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη» προσθέτει.
Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγει: «αναφαίρετη αρχή της Δημοκρατίας το δικαίωμα στην έκφραση, αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας, να κρίνουμε τον τρόπο έκφρασης του κεντρικού πολιτιστικού θεσμού της χώρας».
r http://www.iefimerida.gr/news/247978/mitsotakis-gia-tin-parastasi-me-keimena-xiroy-dimioyrgoyn-klima-sympatheias-se-dolofono#ixzz3yVHOJmRj

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!